Katkılı Otogaz Kullanmalı mıyız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Shann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani ismi belirsiz lpg markaları. Onu diyorum. Onlar bile aynı fiyat. saygılar.

bilen birisi hangisi katkılı yazsında ordan almamaya gayret gösterelim.

evet :) saygılar.

Ben petrol ofisinden alıyordum gazı , geçen opetten aldım araç 2. viteste 4000 - 5000 devir arası kendiliğinden benzine geçmeye başladı , gazda tıkanıyor ve direkt benzine geçiyor.
Hep petrol ofisinden alırım , bir kes opetten aldım böyle bir olayla karşılaştım belkide gaz ayarından yaptı ama bilemiyorum.
Bu arada araç ; Reno Megane 1.6 16v

yukardaki yorum biraz opet ağzına benziyor , sürekli opetten alalım diye teşvik var:)

önünden geçmem aygazınnn bide öyle reklam yapıyolarki ülkemizin bütün cahilleri lpg sırasına giriyor benim aracımda uçsun diye.

bende yaptım zamanında o cahilliği shell kullanırken aygaza geçtim 3-4 depo bitti gidişi güzeldi sonra birden aracın çekişi düştü çekiş düştü diye serviste bi ton masraf çıkarıp bizi perişan etti

o zaman katkılı katkısız gazları yazalım arkadaşlar. saygılar.

büyük firmaların hepsi katkılı....

yukardaki yorum biraz opet ağzına benziyor , sürekli opetten alalım diye teşvik var:)

önünden geçmem aygazınnn bide öyle reklam yapıyolarki ülkemizin bütün cahilleri lpg sırasına giriyor benim aracımda uçsun diye.

bende yaptım zamanında o cahilliği shell kullanırken aygaza geçtim 3-4 depo bitti gidişi güzeldi sonra birden aracın çekişi düştü çekiş düştü diye serviste bi ton masraf çıkarıp bizi perişan etti

Hangi yorumu kastettiniz acaba?

Merhaba Arkadaşlar Selamlar .. Öncelikle Corsa C 1.2 twinport sahibiyim Lpg Taktırmayı düşünüoyrum .. Getirileri ve Götürüleri nelerdir Yardımcı olurmusunuz .. :

ben prins kit taktırdığımda bana da TGS otogaz dan sürekli opet kullan dedi montajcı usta. sebebini sormadım ama aldıgım gunden beri toplasanız 10 kere fullememişimdir opetten. sürekli total kullanıyorum. ikisinde de çekiş farkı hissetmedim. araç 1.6 honda

Geri