kaygan yollarda TC niz işe yarıyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aksemseddin : araba ilk çalıştırırken kontağı çevirdiğinde bir nevi her özelliği kontrol eder.ışıklar yanıp SÖNDÜĞÜNDE herşey tamam hazır demektir. ışık yanıp sönmezse YANDIN demektir:D

vedatdeniz:tc tuşuna basmazsan zaten tc AÇIK olur.kapatmak için basman gerekir.bastığında göstergede T.C yazan ışık hep açık kalır.

dün gece yarısı ankarada o karın altında acile gitmek zorunda kaldım.ama nasıl kar yağıyor.mecburen cıktık yola.TC ilk testimde testi geçti.
o yokuşlarda eğer tc olmasaydı çok zorlarınırdım

TC den çok bişey beklemeden kontrollü ve agresif olmamak şartıyla giderseniz çok işe yarıyor.ama bu zincirli lastiğin performansınıda beklememek gerikiyor.

esp, abs, tc... vs. fizik kurallarının önüne geçemez arkadaşlar o yüzden bence kendimizi ve aracımızı fazla zorlamanın anlamı yok ha bu sistemlerin faydası büyük ama bir yere kadar...

ekranda tc yanmazkan devrededır yanı hazırdır. ama tusa basarsan ve ekranda sureklı yanarsa devre dısıdır. bu arada ister tc ister kar tipi olsun muhakka yavas gıdılmeli çünki buzlanma olursa şansımız yok
ekranda tc ışığı yanıkkenmi devrede yoksa sönükkenmi devrede acaba ışık sönükken patinaja düştüğü anda tc ışığı otomotik olarak yanıyo yani patinaja düştüğü zaman kendi kendini devre dışımı bırakıyo ben yandığı zaman devrede diye biliyorum bi yardımcı olursan sevinirim:cool:

ekranda tc ışığı yanıkkenmi devrede yoksa sönükkenmi devrede acaba ışık sönükken patinaja düştüğü anda tc ışığı otomotik olarak yanıyo yani patinaja düştüğü zaman kendi kendini devre dışımı bırakıyo ben yandığı zaman devrede diye biliyorum bi yardımcı olursan sevinirim:cool:

Yanıp sönmesi devreye girdiğini gösterir.Düğmesine basıp kapatırsan sürekli yanar, patinaja düşsen de devreye girmez.

tc özelliği görünüyor absde ama öle bi özellik aktif deil bende :D yok yani

Geri