kaza yaptım:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DRaGGeRs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah problem yaşamadan atlatırsın olayı. Normal koşullarda alman gerekiyor ama ne zaman ne olacağıda belli olmaz.

Ahmet Altınçubuk

Eskiden bir sigorta reklamında vardı kaza geliyorum demez gelir. Sana çarpan teyzeler gibi akıl kıtylığı çeken çok insan var iyi başına bela almadan tutanağı tutmuşun. Gecmiş olsun umarım bu yüzden arabayı son kez ustaya götürürsün.

Gecmis olsun gecen haftada tır soldan benim aynayı goturmustu her an gozumuz aynada olması lazım.

geçmiş olsun

gecmiş olsun exper mexper boş arkadaşım ustanın faturasına bakar faturada yazılanı öder hangi sigorta şirketi sen aracında bu yok ödemiyoruz demiş ki bu güne kadar
o zaman modifyeli araca hiçbirşey ödemezler rahat ol alırsın tek bulmak sorun diyecem onuda halletmiişsin

teşekkürler arkadaşlar exper bugün gelmedi hala beklemedeyiz ama bi kaç experle görüştüm jantın parasını alırsın diyolar..

geçmiş olsun kardeşim.. beterinden korusun allah..

yaw bende sinir oldum yaşadığın duruma.. 50 lira al git dediler demek.. deseydin 50 lirayı ben bahşiş diye veriorum... hem gelicek arabana vurcak gününü berbat edicek, kaç gün araban ustada kalcak iyi kötü orj bozulcak yada bozulmuycak ama sonuçta külliyen zarar vericek sana bide böle 50 lira al git diycek... walla hoş görülü olmak lazım falan ama böle tiplerede insan nasıl dayanır.. seni yinede tebrik ediorum bi raddeye kadar iyi tutmuşsun kendini...

neyse artık her işte vardır bi hayır diyelim...
benimde bugün lastiğe çivi girdi gittik yaptırdık. işte 10 kağat lastikçinin kısmeti varmış bizden :) gerçi kazayla lastik patlaması bir deil ama sıkma canını artık olan olmuş.. geçmiş olsunn

Geri