kendi angelımı yaptım videodan bakarak umarım beğenirsiniz:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutddr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar sağolun ama bu yansıtıcı bant nasıl bişeydir ,yani yansıtıcı bant deyince temin edebilirmiyiz acaba?

çok yakışmış ellerinize sağlık

bu slikonun geçirgenliği fazla değil sanırım.. o video da 2 taraftan giren led ışığı resmen bütün parçayı geziyordu. bunda ortalar boş kalmış.. ben tam bir halka taraftarı değilim.. hilal halinde ve yaklaşık 45 derece yukarı bakan bir görüntü daha hoş gibi geliyor bana..

Arkadaşım eğer istanbul da tanıdığın varsa ben internetten müthiş akrilik malzemeler bulmuştum.Ama toptan sattıklarını,adet verseler de elden verebileceklerini söylemişlerdi.Ufak tefek malzemeyle kargo falan uğraşmıyo adamlar.2 metresi 4 euro gibi bi fiyattı yanlış hatırlamıyosam.Şişli civarında bir yerdeler.Jaluzi çubuğu falan zayıf kalır.Bahsettiğim malzeme müthiş bir malzeme.

Bu da link.(http://www.pleksi.com) Çubuk profillere bakıcaksın.İçi dolu olanlar.

peki arkadaşım diyelim bu malzmeyi aldık peki bunu çember haline nasıl getirebiliriz.buda jaluzi gibi ısıtarak olurmu acaba

elinize sağlık güzel olmuş.. bağlantı noktalarını en altta ya da en üstte bıraksaydınız daha iyi durabilirdi belki...

Geri