Kış Lastiği Kullanın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZdeArBaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 tane brigeston blizzak aldım 225-45-17. RFT özellikli 1.400 lira verdim ama sonuç inanılmaz...

Burda kasim basindan itibaren kislik takmak zorunlu oldugu icin takip takmama veya pahali diye bir sorun yok mecburen takicaksiniz bencede güzeli bu ama bu zorlama falan degil insanlar seve seve takarlar karli memleket burasi nede olsa ve diyelimki kisin yazlik lastikle kaza yaptiniz arac tamir masrafinin yanin da birde kislik lastik takmama cezasi ödersiniz polise .

Burda kasim basindan itibaren kislik takmak zorunlu oldugu icin takip takmama veya pahali diye bir sorun yok mecburen takicaksiniz bencede güzeli bu ama bu zorlama falan degil insanlar seve seve takarlar karli memleket burasi nede olsa ve diyelimki kisin yazlik lastikle kaza yaptiniz arac tamir masrafinin yanin da birde kislik lastik takmama cezasi ödersiniz polise .

bizim ülkemizde keşke böyle olsa kazalar azalsa,eksoz emisyonu az olan araçlar daha az vergi verse,en pahalı benzin yerine en ucuz olsa.

arkadaşlar birde sizlere lastik almak için seçim kriterimi bellirleyen bir site veriyorum buradaki testlerden bakıp lastik alabirisiniz.www.adac.de

tskler..
ayrica tirerack.com

benim de hep aklımda ama evde yazlık lastikleri kaldırıp saklayacak yer yok :(

bi çok lastikçi sizin yerinize ücretsiz olarak saklıyor lastikleri.. sanırım bahar geldiği zamanda orada değiştirin diye..

izmir'li olduğum için bu konudaki cahilliğime verin bir şey sorucam :)

kış lastiği takınca karda en etkili tutuşu sağlamış oluyormuyuz yoksa kış lastiği üstüne patinaj zinciri de takmak gerekiyor mu??

ankarad iki gün kar yağdı iki gün kar yğdı diye kar lastiği almanın anlamı yok burası erzurummu kar lastiği alalım o tv de gördüğünüz yerler zaten merkez değil
artı kar yağdı ertesi sabah her yer buzladı lastiği olanda olmaynda kaydı ankarada kar lastiğine gerek yok :D

Son düzenleme:
dikmen icin kislik lastik sart zaten.. :)
bosuna dememisler ankaranin dikmeni diye :D
http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=W&VT=C

dunlop sport 3d ler iyi cikmis.. kullanan var mi.. ?

3 sene Ankara'da İncek Çayyolu arası kullandım.Altı buz olunca bütün lastikler bi halta yaramıyor fakat lastiğin kar performansı harika X5 ler Range ler patinaj çekerken ben gayet rahat bir çekilde tırmanıyodum rampaları.Ayrıca lastiğin yağmurlu havalardaki kullanımıda harika tek dikkat edilmesi gereken çukurlar.Çok yumuşak bi lastik.

Param yok:)

Geri