Kontak açıkken durmayan FAN hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Romeoktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kontak açıkken durmayan FAN hakkında

Romeoktay link' Alıntı:
Tamamdır. Yağmur yağdığında su birikintilerinden hızlı geçtiğimde arabada mutlaka devir azalması çekmeme gibi sorunlar oluyordu.. bu da demek ki sizin dediğiniz gibi termostatın oksitlenmesinden de olmuş olabilir. Umarım öyledir de çok pahalıya patlamaz.

Haberdar edin bizi ucuza atlatırsınız inşaallah

MuratS link' Alıntı:
%90 termostat arızasıdır sıcaklığı ölçemediği için sürekli çalışıyordur kısa sürede servise gösterin ve merak etmeyin deneme yanılma yapacak kadar bişey yok ya müşür ya termostat :)
Bilgi için teşekkürler kardeşim :)

mucahitduran link' Alıntı:
Bilgi için teşekkürler kardeşim :)

Rica ederim ne demek :)

Bu arada bugün aracı servise götürdüm. Geçen gün yıllık bakımdayken sol kapıdan takır tukur tok bir ses geldiğini söylemiştim çukurlara girdiğimde. Bugün servis aradı aracı götürdüm dış kapı kolu mekanizması kırılmış içerden :D nasıl kırıldığını onlarda bilmiyor ama oynama yapıyormuş o yüzden 2 aydır beynime beynime giriyodu ses.. Şu anda düzeldi o kadar mutluyumki lastikleride 33psi a aldım sessiz sedasız missss gibi :D

MuratS link' Alıntı:
Rica ederim ne demek :)

Bu arada bugün aracı servise götürdüm. Geçen gün yıllık bakımdayken sol kapıdan takır tukur tok bir ses geldiğini söylemiştim çukurlara girdiğimde. Bugün servis aradı aracı götürdüm dış kapı kolu mekanizması kırılmış içerden :D nasıl kırıldığını onlarda bilmiyor ama oynama yapıyormuş o yüzden 2 aydır beynime beynime giriyodu ses.. Şu anda düzeldi o kadar mutluyumki lastikleride 33psi a aldım sessiz sedasız missss gibi :D

MAŞALLAH MAŞALLAH :) Güzel günlerde kullan kardeşim. Ne kadara mal oldu bakım? Nerede yaptırdın? ve Su eksiltme problemini söyledin mi ? :)

Kesınlıkle termostat arızası bılgın olsun bende yenı degıstırdım 250 tlcık sıkısmıstı araya aldılar

spitemre link' Alıntı:
Kesınlıkle termostat arızası bılgın olsun bende yenı degıstırdım 250 tlcık sıkısmıstı araya aldılar

İşçilik dahil 220 TL fiyat aldım. 40 TL işçilik söylüyorlar. Ben o sökme takma işinin 40 TL gibi bir maliyeti olmasına şaşırdım.

Bu sabah araç böyle bir sıkıntı yaratmadı. Klima kapalı şekilde Fan'ı 1. kademede çalıştırdım. Bakalım. Umarım kendiliğinden düzelmiş olur. Akşam da Fanı son seviyede çalıştırıp bir de öyle deniycem

mucahitduran link' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH :) Güzel günlerde kullan kardeşim. Ne kadara mal oldu bakım? Nerede yaptırdın? ve Su eksiltme problemini söyledin mi ? :)

Suyu tamamladılar mücahit artık eksiltme hatası vermiyor. Servise uğra s.a. de gerekli eklemeyi bedava yaparlar diye düşünüyorum :)

Bakım 490 liraya mal oldu ama 2. bakım seneye aralık ayında yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum garanti bitiyor nasıl olsa.. Esp uyarısı alan bi abimiz geldi onunda aküyü değiştirdiler sorunu çözüldü :D

Romeoktay link' Alıntı:
Bu sabah araç böyle bir sıkıntı yaratmadı. Klima kapalı şekilde Fan'ı 1. kademede çalıştırdım. Bakalım. Umarım kendiliğinden düzelmiş olur. Akşam da Fanı son seviyede çalıştırıp bir de öyle deniycem

Ben hala oksitlendiğini düşünüyorum bi çıkarıp temizlesinler söyleyin değiştirmeden önce :)

Geri