Kontak açıkken durmayan FAN hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Romeoktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kontak açıkken durmayan FAN hakkında

MuratS link' Alıntı:
Ben hala oksitlendiğini düşünüyorum bi çıkarıp temizlesinler söyleyin değiştirmeden önce :)

Telefondan bilgi aldığım zman tüm servisler/tamirciler mutlaka değişmesi gerekdiğini söylüyorlar. Benim müdahale etme şansım yok mu ? oksitlenmeyi WD40 la falan çözeriz diye düşünüyorum.

Problem kendi kendine ortadan kalktı.

Romeoktay link' Alıntı:
Problem kendi kendine ortadan kalktı.

Bukadar emın olma cok yakında her kontagı actıgında acılacak ve kapatana kadar kapanmayacak tecrube ıle sabıt ayrıca temızlenecek falan  bır parca degıl cok basıt yapıda plastık bır parca yaylı falan benım taktırdgım yıne orjınal gm ama metal kore malı uzerıne bakmıstım sunu sakın unutmayın bu olay tekrarlamaya devam edrese fan motoru dahıl yakabılırsınız bıde o cıkar

Dün opel garage da yaptırdım. 200 TL (işçilik + Parça) parası verdim. Şu anda bir sıkıntı yok. Araç daha çabuk LPG ye geçip daha hızlı ısınıyor (araç kaloriferi)

Çıkan parça
fotoğraf_2.jpg

Geçmiş olsun ama 200 işcilik çok değilmi

Anlaşıldı şimdi :) bende 60bin  bakımı için opel garage ı düşünüyorum. İnş memnun kalmışsınızdır

_ozgur_ link' Alıntı:
Anlaşıldı şimdi :) bende 60bin  bakımı için opel garage ı düşünüyorum. İnş memnun kalmışsınızdır

Firma sahibi işini bilen birisi. Desteğini esirgemiyor. Tavsiye ederim

Geri