Küçük, ucuz, hidrolik direksiyonlu araç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboooov!

Kardeşim yangına körükle gitmişsin!

Şimdi seyreyle gümbürtüyü... Olan benim konuya oldu. :(

Abi ben öyle körükle falan gitmedim :) ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi bir kere bana göre dizeller arasında opel'in cdti modellerini için 300.000 km üstünü rektefeyi gectim üst kapağı sökülmeden bir kişi gelipte yaptım diyemez. Ama bir istisna var dikkat Dti hariç sonuçta oda Isuzu motoru.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben diyeceğim. Emin adımlarla 7.000 km'ye doğru ilerliyorum. Yaklaşık 15 yıl sonra falan görüşürüz. Temiz binerim ben arabama! :)

opeller nezamandan beri kendi fabrikasında motor üretmiş ?
opelin hangi modelinde opel motoru var ??

Artık çoğu arabanın kalitesi hemen hemen aynı , eski opeller kalmadı , eski VW kalmadı , eski audi kalmadı neredeyse tüm firmalar ucuz maliyet için arabanın kalitesinden çalıyor dıştan çevik duran arabalar ufacık bir kayaya vurmada pert oluyor , tüm bunlar insan sağlığı ve güveninden ötürü firmanın daha çok kazanmak için uygulamış olduğu çirkin bir yöntem bu çamurluk öyle bir kırılsın bükülsün ki kullanıcı bunun sıfırını almak zorunda kalsın mantığı ile üretiliyor arabalar

sözüm ona eski hyundailer evet uçan tenekeydi ama soruyorum size son model araçların hangi biri uçan teneke değil ?

Bildiğim kadarıyla daha önce araştırma yapmadım ama cdti motor bildiğim kadarıyla kendi motoru. Ama araştırma yapmadım iddiada bulunmam yanlış. Zaten konu kendi üretip üretmemesi değil sadece Isuzu gibi bir markanın ürettiği motor daha dayanıklı olur sonuçta uzun yollar için Otobüs motorları yapıyorum onu bu konunun dışında tuttum. Ama Hyundai yaptığı yolu ne tdi ne tdci , nede cdti çeker oda bir gerçek. Ben burda Hyundai savunmak için mesajda almadım ama Hyundai'nin ve Kia'nın sürekli Erol Taş konumuna gelmesi enteresan.

Kendin bile demişsin DACİA KALİTESİNDE TIRT diye. eee yeni kasada çooook şey mi değişti :) Bana hikaye anlatma, ben hyundai'yi genel olarak sevmiyorum..
Binmedim, sürmedim. Binsem sürsem gidip onu almak yerine Volkswagen,Opel alırım.
O kadar parayı Hyundai'ye vermem.
Ama binene de lafım olmaz saygı gösteririm.

Kardeş yeni kasada acayip çok şey değişti senin arabadan 3 tanesini satsan en boş donanımlı I30 u alabiliyosun, o derece Astra J ye kafa tutacak kaliteyi yakaladılar, hiç birşey bildiğin yok alman arabasına biniyorum diye kasılıp duruyosun, birde ukalaca hikaye anlatma diyosun. Uzanamadığın ciğere mındar diyosun olay bu, sana zaten kimse hyundai al demiyor, bir çok aracı donundan çıkaracak kalite ve donanıma sahip olduğunu söylüyorum. Şu dönemde de sorunsuzluk bayrağını TOYOTA dan devraldı iyi uykular bebişim diyesim geldi sana o kıvamdasın.

ilk versiyon ve ikinci versiyon arasındaki farkı görmen açısından da wikipedi linkini atıyorum, eşşekten ata geçiş döneminden biraz ipuçları var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_i30

filmlerde erol taş kötü adam olsada türk sinemasında büyük yeri vardır...

buradada hyundai nin erol taş haline gelmesi figüranının senin olman...
kimse hyundai yi itin biyerine sokmadı...sen sadece fazla büyüttün,mercedes,audi klasmanına sokmadığın kaldıda ondan öyle oldu..siyaha beyaz dedin o yani..

Abi ben öyle körükle falan gitmedim :) ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi bir kere bana göre dizeller arasında opel'in cdti modellerini için 300.000 km üstünü rektefeyi gectim üst kapağı sökülmeden bir kişi gelipte yaptım diyemez. Ama bir istisna var dikkat Dti hariç sonuçta oda Isuzu motoru.

Opel Corsa C 1.3CDTI 1milyon km silindir kapağı dahi açılmadan sadece rutin bakımlarla yapmış ve benzeri şekilde 700 800bin kmde iç açılmamış motora sahip opeller var, bahsettiğim 1milyon km yapmış opel corsa'nın motoru bir alet vasıtasıyla incelenmiş en ufak aşınma görülememiş. Bir 1milyon km daha yapar bu araç diye tespit yapılmıştı. Bahsettiğin 150bin kmde motor yapılan araçlar ya bakımı aksatılmış ya da kmsi düşürülmüş araçlardır.

ah be doğukan kardeşim :d cdti bilmiyorsun işte. common rail dizellerin atasıdır cdti yani nam salmış multijet. sen hiç 1000 km yapmış albea falan gördün mü ? ben gördüm heh o motor aynen opelde var ;)
hyundai aldın resmen hyundai'yi uçurdun be. hyundai denen araba peynir tekenesi kıvamında uçan teneke havasında yerle teması zayıf parası ucuz ticari taksi arabasıydı düne kadar. i30 elentra dersen onlar ayrı yenilerinde oda ;)
accent erayı savunma gözünü seveyim 100 bin olmadan turbo dağıtan arabayı savunma gözünü seveyim ;)

Kardeş yeni kasada acayip çok şey değişti senin arabadan 3 tanesini satsan en boş donanımlı I30 u alabiliyosun, o derece Astra J ye kafa tutacak kaliteyi yakaladılar, hiç birşey bildiğin yok alman arabasına biniyorum diye kasılıp duruyosun, birde ukalaca hikaye anlatma diyosun. Uzanamadığın ciğere mındar diyosun olay bu, sana zaten kimse hyundai al demiyor, bir çok aracı donundan çıkaracak kalite ve donanıma sahip olduğunu söylüyorum. Şu dönemde de sorunsuzluk bayrağını TOYOTA dan devraldı iyi uykular bebişim diyesim geldi sana o kıvamdasın.

ilk versiyon ve ikinci versiyon arasındaki farkı görmen açısından da wikipedi linkini atıyorum, eşşekten ata geçiş döneminden biraz ipuçları var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_i30

1- Evet Alman arabasına biniyorum, bundan dolayı mutluyum. Daha önce Renault ve Hyundai kullandım, pişman oldum aldığıma.
2- Bana üslup kurallarını öğretmeden önce kendin öğren. Bu forumda yazı yazarken en çok laçkalaşan, insanlara yardım etmek yerine b.k atan sensin.
3- Bu forumdaki en hazımsız kişi sensin. Ben daha seni tanımadan etmeden arabanı bilmeden En sevmediğiniz opel modelı konusunda Vectra B yazınca sende hemen gelip Combo yazdın. Hayırdır sidik mi yarıştırıyoruz?
4- Kendi arabasını ROKET olarak görüp yeni model Astra J'ye klavyeden kafa tutanda sensin.
NAPIYORUZ? GÜLÜYORUZ :D :D
Hadi kumda oyna sen...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 02:36 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 02:25 ----------

bkz Sevgili [MENTION=54413]Flea_[/MENTION] nickli arkadaşın, forum üyelerine yaklaşımı bu konuya verdiği ilk cevap; http://www.opelim.net/forums/opel-lpg-uygulamalari/102007-2004-opel-vectra-1-6-comfort.html .... Adam yazmayı unutmuş olabilir, derdini tam anlatamamış olabilir, konuyu anlamak sormak yerine yazdığı cevap bu. İncelesem daha kaç tane çıkartırım böyle. Biraz insani yaklaşım göster be kardeşim, bu kadar sinir kalbe zarar.. Fazla atar, yanlış yerlere batar.. Hadi eyvallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri