Küllük & Tiryaki Seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Küllük & Tiryaki Seti

bulent_tnt link' Alıntı:
Tolga eski konulari hortlatmissin
Kisiye gore derken yanimdaki hatuna gore demek istemistim.

ehehe benim arkadaştada 90 küsür model broadway var. hatun sormuş arabanda sigara içiliyor mu diye. bizim arkadaşta istersen yere bile atabilirsin demiş.  011zaa

artık nası güzelse..

bahadircakir link' Alıntı:
ehehe benim arkadaştada 90 küsür model broadway var. hatun sormuş arabanda sigara içiliyor mu diye. bizim arkadaşta istersen yere bile atabilirsin demiş.  011zaa

artık nası güzelse..

o araç bende olsa hatuna istersen yak senden değerli mi zaten beş para etmez derim ne olcak  :D

Tolga CESUR link' Alıntı:
o araç bende olsa hatuna istersen yak senden değerli mi zaten beş para etmez derim ne olcak  :D
alemsınız yaaaa
benım hatunlar içmiyorlar allahtan..bende arabada genelde ıcmıyorum

Babama arabayı teslim alırken tiryaki setini de al diye tembih ettimdi, opisteki arkadaşlar öyle bir set yok demiş.  walll  Ankara'ya gidince alıp opise gideceğim adamlar böyle bir şeyin varlığından haberdar olsunlar.  31agryyy

aoiseanna link' Alıntı:
Babama arabayı teslim alırken tiryaki setini de al diye tembih ettimdi, opisteki arkadaşlar öyle bir set yok demiş.  walll  Ankara'ya gidince alıp opise gideceğim adamlar böyle bir şeyin varlığından haberdar olsunlar.  31agryyy
Ohaaa anlamamistir keko
Kulluk deseydiniz keske

bulent_tnt link' Alıntı:
Ohaaa anlamamistir keko
Kulluk deseydiniz keske

Aynen Bülent abinin söylediği gibi olmuştur.

Bende Tiryaki seti dediğimde şaşkın şaşkın bakmışlardı, küllük ve çakmak deyince 32 TL demişlerdi.  :)

bulent_tnt link' Alıntı:
Ohaaa anlamamistir keko
Kulluk deseydiniz keske

Ben olsam keşke anlatırdım da babam işte yok deyince bırakmış :(, sonuçta saçmalık yani bizlerden daha iyi bilmeleri gerekmez mi ?

MeRt link' Alıntı:
Aynen Bülent abinin söylediği gibi olmuştur.

Bende Tiryaki seti dediğimde şaşkın şaşkın bakmışlardı, küllük ve çakmak deyince 32 TL demişlerdi.  :)

Ben gidince halledeceğim artık Mert ilk işim plakalık steeringwheel sonra da küllük alacağım inşallah.

A14NET link' Alıntı:
Aracı teslim aldığımda küllük olmamasına çok içerlemiştim.  :) Ben sigara içmesemde çöp olarak kullanıyorum ve J küllüğü çok şık. Yalnız kapağı biraz adi gibi geldi bana arkadaşlar sanki hemen kopacak gibi.

Ben opelgm.com dan almıştım arkadaşlar, 30TL orada. Set olarak geliyor.
A14NET tavsiye edermisin bu ürünü orjinalmidir acaba bende almayı düşünüyorum da  :)

http://www.opelgm.com/Opel-Astra-J-Kulluk-Seti-GM,PR-2550.html

Geri