APP yi yapmadı cezadan dolayı onun yerine 3m ile harfleri kalınlaştırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
APP yi yapmadı cezadan dolayı onun yerine 3m ile harfleri kalınlaştırdı
Benden istedi geçen o yüzden yazdim 25 TL ye ben yaparim dedim kargo hariç öyle falan. ordan açildi konu
APP bende neredeyse 1 yıldır var cam filminden ceza yedim ama daha APP den durdudan olmadı şeytan kulağına kurşun birazda şans meselesi o sizde belki APP den yerdiniz cam filminden yemezdiniz
Bu arada orj. plakalar sürekli bagajda benim
cumartesi akşamları son zamanlarda istanbulda takmış durumdalar hemde 100 arabadan 40 ının app li ve hemen hemen 40 ından 25 inde mühür olduğunu düşünürseniz. ve arabanız biraz dikkat çekiysa bagajda dahi taşısanız app plakadan aracınız bile bğlanabilir. ceza muhakkak... elbette güzel şahsen ben yaptırmayı düşünüyordum ondan sonra aman polis ceza yazar mı aman dikkat çeker mi stresi yaşayacağıma yaptırmamaya karar vermiştim halada yaptırmadım. üstelik ben mühürlü yaptırcaktım olurda bir gün yaptırırsam veririm 100 lira mühürlü yaptırırım
bence mühürlü olması dahada sıkıntı sonuçta polisin böyle bir plakaya mühür vermesi mümkün değil öyle olunca sahte mühürden bile ceza yazılabilir