KYA 65 Corsa D :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuya ister istemez misafir oldum arkadaslar bu app plaka durumuna bi yorumda ben yapayım dedim yav orjinal plakayı boyattırarak kalın harf yaptırsanız sorun cozulur bence benimkiler o sekilde fenada durmuyo bence
t93t9.jpg
[/url][/IMG]

konuya ister istemez misafir oldum arkadaslar bu app plaka durumuna bi yorumda ben yapayım dedim yav orjinal plakayı boyattırarak kalın harf yaptırsanız sorun cozulur bence benimkiler o sekilde fenada durmuyo bence
t93t9.jpg
[/url][/IMG]

O şekildede olabilir tabi ama o işlem boyamaktan çok plaka üzerindeki yazı ve rakamları siyah folyo ile kalınlaştırılarak yapılıyor , folyo direk harf veya rakamın üzerine yapıştırılır sonrasında etrafı falçata yani maket bıçağı ile kesilerek harfler kalınlaştırılmış olur

Ancak bu işlem sonrasında plakanızda maket bıçağı çizikleride gözükecektir haberiniz ola

O şekilide biz sevmiyoruz bazen görüyorum adam kalinlaştirmiş boyasi yamuk yumuk :D deyişik bişe olmuş . Beşiktaş baski candir olabilecek en sorunsuz baski sitili ve en düzgün sadelikle ilgi çeken bir plaka

O şekilide biz sevmiyoruz bazen görüyorum adam kalinlaştirmiş boyasi yamuk yumuk :D deyişik bişe olmuş . Beşiktaş baski candir olabilecek en sorunsuz baski sitili ve en düzgün sadelikle ilgi çeken bir plaka

benimki yamuk yumuk duruyormu :) benim plakada 3m carbon ile kalınlaştırıldı ama musait bi zamanda appye dönebilirim :)

ya yok benimki boyama kalınlastırma ckalede yapana biri var gozumun onunde yaptı fırcayla ve gayet muntazam bence

Tamam sakin olun .d.d yanlis tabir kullandim galiba haha.Demeye calistigim besiktas baskida duzen ön plan'da oldugu icin daha hos duruyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

uxrgu.jpg

uxrh8.jpg

uxrhf.jpg

Prof çekimler de çok yakında...

Fotolar için astra33 e teşekkürler :)

Kzasız belasız Kullanman dileği ile

Bana yazmayi da birakti. Yaylari da sokmus :)

Tapatalk Pro