KYA 65 Corsa D :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozankaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:) hehehe

Çok ama çok üzülerek yazıyorum gecen hafta gecırdıgım kazadan sonra aracım perte çıkmıştır :(

Ne diyorsun ? Sende birsey var mi gecmis olsun..

Allah'a şükür olsun hıc bıseyım yok cızık bıle almadım corsanın sağlamlığından dolayı. Resımlerıde koycam emnıyet kemerınızı kesınlıkle takın...

Çok ama çok üzülerek yazıyorum gecen hafta gecırdıgım kazadan sonra aracım perte çıkmıştır :(
Ozanım çok geçmiş olsun sende bir şey yoktur inş.
Allah daha iyisini nasip etsin.
Bütçen ne olacak bilmiyorum ama bence 207 RC güzel olur...
Şuan en atarlı araçlardan gerçekten fiyat performans güzel ama yakıt konusunda bir şey diyemem 8,5 civarı yakıyor arkadaşlar...
Corsa alcaksanda bence 2. el güzel bir sport al.

Abı secım gene Opel olcak bakalım yarına bir süprizim olabılır ;)

Ilgın ıcınde sanada çok teşekkür ederdim araçlarınızın değerlini bılın abı 0lar fena

Abı secım gene Opel olcak bakalım yarına bir süprizim olabılır ;)

Ilgın ıcınde sanada çok teşekkür ederdim araçlarınızın değerlini bılın abı 0lar fena
Aynen bende geçen kasko için uğradım bayiye sıfırları sorayım dedim abow almış başını gitmiş fiyatlar... 54 lük astra 64500 fiyat aldım :) bir senede bu kadar zam gelir mi yauw. nisanda ayrıca %10 civarı bir zam daha gelecekmiş:

Aynen bende geçen kasko için uğradım bayiye sıfırları sorayım dedim abow almış başını gitmiş fiyatlar... 54 lük astra 64500 fiyat aldım :) bir senede bu kadar zam gelir mi yauw. nisanda ayrıca %10 civarı bir zam daha gelecekmiş:

Aynen bu dedıgın astrada ne var hangı paket