1.6 136 lık çok öneren var motoru torku güzel makina kullananlarda yorum yapacak tır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrar merhaba
Birkaç mesaj önce Astra J kasa dizel otomatik almayı planladığımı yazmıştım. Mevcut aracımı bugün itibari ile sattım ve istediğim özelliklerde Astra aramaya başladım.
Aracı kullananlara (genellikle trafik ışıklarında yanımda duranlara) sorduğumda araçtan çok memnun olduklarını söylediler. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi çevremdekiler "Astra problemli araba Honda Civic al sorun yaşamazsın" diyorlar fakat bende LPG'li bir araca o kadar çok para vermek istemiyorum. Sizce Astra almam sonu belirsiz bir maceraya girmem midir yoksa Civic yerine tercih edilebilir mi?
Son sorum ise 2016-2017-2018 sedan dizel otomatiklerin hepsi 136 bg mi yoksa 110 bg olanları da var mı?
Herkese iyi akşamlar
Merhaba aracınız hayırlı olsun.Tekrar merhaba
Yaklaşık 1 ay önce 2016 model Edition Plus dizel otomatik Astra aldım. En baz paket olmasına rağmen araç daha 16.000 km de ve arkasında park sensörü olduğundan almaya karar verdim. Şuan için araçtan memnunum, bir sıkıntı yok. Alır almaz yağını Liqiu Moli 5-30 yağ ile değiştirdim ancak sanırım Mobil 1 0-40 daha uygunmuş. Bir daha ki bakımda onu kullanacağım.
Benim araç ile ilgili bir kaç sorum olacak.
1. Araç baz paket olduğu için arkada hoparlör yok. Acaba arka kapılara kadar tesisat çekilmiş midir? Arka kapılara hoparlör takılabilir mi?
2. Bu pakette ESP var mı? Traction Control var ancak ESP olup olmadığından emin olamadım.
3. Son olarak bu pakette arkada watts bağlantısı oluyor mu? Internette yaptığım araştırmalarda yine olup olmadığına dair bir fikir edinemedim.
İyi günler