kışın aracına 0w/30 yada 0w/40 yağ koyucaksın çok çabuk ısınıcak 10w/40 falan kullanıyorsan kışları motorun ısınması çok çok geç oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim tek handikapım iş ev 7 km araç ısınamadan işte oluyorum zaten acaba lpg ye gecer mi gecmez mi diye tereddütüm var 3-5 dk da gececegını bılsem derhal taktıracağım bu konuda fikri,gözlemi olanlar da paylaşsın lütfen
anladım teşekkür ederimBendeki sistem de Landi Renzo ve bende çok memnunum 2500 km falaN oldu taktıralı. Sistemin bi özelliğide şu ilk çalıştırma her zaman benzin ile oluyor ve motor sıcaklıgı 40 dereceyi bulur bulmaz lpg ye geçiş yapıyor (sabah ilk çalıştırmada) Eğerki araç motor sıcaklıgı yüksekse yine ilk çalıştırma benzinle olup anında lpg ye geçiş yapıyor (1600 deviri bulunca) otomatik bi sensör sayesinde. Kısaca sabah ilk çalıştırmada lpg ye geçmesi en kötü şartlarda maksimum 2 dakika
o halde benim sandığım gibi lpg ye geçmesi için aracın uzun süre çalışması,ısınması ve ya yol yapması gibi bir durum söz konusu değil teşekkürler o halde ilk fırsatta lpg ye gecmek hakkımda en hayırlısı olacak benzin fiyatları canımızı yakmaya basladı ziraLPG'ye geçiş süresi aslında tahmin ettiğiniz kadar uzun değil.. Aracı rölantide 1-2 dk çalıştırıp gaza 1-2 kere hafifçe bastığınızda hemen geçiyor gaza..
Bu sabah Ankara'da hava sıcaklığı -1,-2 derece civarıydı.. Aracı çalıştırdım camlardaki buzları çözmek için buz çözücü spreyle camlara bir kaç fıs yaptıktan sonra tahminen 2-3 dk sonra araca bindim gaza bir iki kere 2000 devire gelecek kadar bastım hemen geçti..
Bugün fırsat bulursam ayarları tekrar yaptırtacağım.. Tekrar yazarım gelişmeleri..