Lastikler arasindaki fark

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LOadinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şemsettin Bey;

Desenleri aynı olmasına rağmen hız gruplarının farklı olmasından dolayı ciddi anlamda fiyat farkı olan modeller var.

Büyük ihtimalle ya V yada W 'dir. Ama çok daha iyi bişey istiyorsanız Y derim.

en iyisi sizce hangi gurupdur.araba yılda bir ayliğina rizeye gider okadar diğer zamanlar hep istanbulda.rizenin yollarida biraz stabilizedir ona uygun sağlam bir lastik gurubu biliyormusunz??

arabaylan yariş faln yapmiyorz:)4 mevsim bizi güvenle taşisin yeter performanstan öte daha çok konfora yönelik istiyorum

bu gruplamalar hıza karşı olan direncleridir lastiğin. genelde binek araclarda h kullanılır. v ve üzerindekier performans ve hız lastikleridir... galiba sizin için en uygunu v serisi...

arabanin üzerinde şuanda pirelli p7 var bunuda söyliyim:)

205 55 16 michelin galiba astranın orj lstiği serviste 185 lira fiyat verdiler o da sigorta şirketi aldığı için müşteriye isknto yaparlar heralde çengelköydeki servisti 1 hafta olmadı ben alalı michelin dan şaşmayın derim

oraya bende sormuştum 260 civari falan demişti yanliş hatirlamiyorsam

ovvv en kaliteli performans lastiklerinden biridir. aracınızın donanımı nedir acaba? bu lastik orjinalinde varsa... v yada w serilidir lastiğiniz.
araç 2004 elegance dir.motor 1.6. stndart donanima ek olarak afl far birde sunroof var..

Geri