Led Plaka Aydınlaması

Ynt: Led Plaka Aydınlaması

kenangokhan link' Alıntı:
Abi sen adresi ver ben gelip takıcam valla az kaldı :D
valla gokhan ben senden once davrandım ama can ıstemedı daha ne yapalım bıız bu vatandaşa bılmıyorumkı  :D

kenangokhan link' Alıntı:
Abi sen adresi ver ben gelip takıcam valla az kaldı :D
gel yarın arabaları yıkayalım beraber. eski pil fabrikasının yanındaki bp istasyonunda yıkıyorum kendim, müsaitmisin?

REC link' Alıntı:
Ampul çift kademeli (aslında fren lambası zaten) ama %90 dirençsiz çalışmaz çünkü CANBUS uyumlu olduğuna dair bir bilgi yok. Hatta Canbus uyumlu olduğu söylenenler bile arıza ışığı yakıyor. Direnç şart.

İlla almak istersen ampulü oradan alıp direnci buradan temin ederek kullanabilirsin. Forumumuzda da bu şekilde kullanan birini tanıyorum.

şöyle aradım bunlar çıktı uygun olan varmı sence?
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=T20+21%2F5W+CANBUS+LED&catId=&initiative_id=SB_20131130144810

CALİBRA BG link' Alıntı:
valla gokhan ben senden once davrandım ama can ıstemedı daha ne yapalım bıız bu vatandaşa bılmıyorumkı  :D
geçin siz dalganızı en güzel benimki olacak ondan acele etmiyorum ben  general_hehe

firstemperor link' Alıntı:
geçin siz dalganızı en güzel benimki olacak ondan acele etmiyorum ben  general_hehe
inşallah inşallah zaten ben arabayı alırken beyazı yoktu kafayı yedım beyaz alamadığım ıcın yarama tuz basma  :'(

firstemperor link' Alıntı:
Kendim yikiyorum saat 2.5- 3 gibi gitmeyi düşünüyorum

Abi gece çalıştığım için gündüz uyku halindeydim :) Başka zaman artık. Ne yaptın taktın mı yıkamadan sonra anteni :D

O simdi asker link' Alıntı:
http://www.aliexpress.com/item/Canbus-T20-5W-6500K-410LM-27x5050-SMD-LED-Car-White-Light-Bulbs-Pair-DC-12V/533549175.html

Arkadaslar ilandaki bu ledin parlaklığı nasıldır? Ben dirençe arızayı önledim ama istediğim gibi ışık veren sağlam led bulamadım var mı öneriniz  032questn

Muhtemelen iyi aydınlatacaktır led sayısı fazla ama fiyatı da öyle sanırım. Birde direnç olarak ne kullandınız paylaşır mısınız?

Arkadaşlar Uygun Direnç Kaçlık Acaba Kullanan Ve sorun Yaşamayan Arkadaşlar ?

Direncin kaçlık olduğunu bilmiyorum ama sahibinden.com'daki 25TL olan led ve dirençlerden aldım Ankaradaki. Ledler iki gün sonra patladı ama yenisini aldım 3-4 aydır sıkıntı yok. Arıza zaten yakmıyo

Geri