lpg de aracınız ne kadar yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
murat abi ya sen nasıl araba kullanıyorsun biz nie böle sonuçlar alamıyorz derin bilgilerinden yararlanmak isterim. saygılar.

bende bi hafta önce 2001 1.4 opel astra klasik aldım km de şehir içi 30-35 kruş yakıyo çok geldi benim bütçeye tüp taktırsam bi kazancım olurmu bu ilk arabam fazla bi bilgimde yok antalyada önerebilceniz hangi firmalar var

bende bi hafta önce 2001 1.4 opel astra klasik aldım km de şehir içi 30-35 kruş yakıyo çok geldi benim bütçeye tüp taktırsam bi kazancım olurmu bu ilk arabam fazla bi bilgimde yok antalyada önerebilceniz hangi firmalar var
benim arabada 1,4. 280 tl yakıyordu 180 tl ye düştü şehir içi.bazen 190 a çıkıyor bazen 175 e iniyor duruma göre. ama ateşleme bobini arızalandı tüpten dolayı 300tl gitti.çok binmiyorsan yaptırma ama çok biniyorsan kesin taktır.

1997 Opel Vectra B1 CDX Beyaz

Şehir İçi Sakin Kullanım : 15 Lt // Lpg 1.99 Total = 30 Kr
Şehir İçi Agresif Kullanım : 18 Lt // Lpg 1.99 Total = 36 Kr

Şehir Dışı Sakin Kullanım : 9 Lt // Lpg 1.99 Total = 18 Kr (100km Sabit)
Şehir Dışı Agresif Kullanım : 13 Lt // Lpg 1.99 Total = 26 Kr (120-180km Arası)

Son düzenleme:
1997 Opel Vectra B1 CDX Beyaz

Şehir İçi Sakin Kullanım : 15 Lt // Lpg 1.99 Total = 30 Kr
Şehir İçi Agresif Kullanım : 18 Lt // Lpg 1.99 Total = 36 Kr

Şehir Dışı Sakin Kullanım : 9 Lt // Lpg 1.99 Total = 18 Kr (100km Sabit)
Şehir Dışı Agresif Kullanım : 13 Lt // Lpg 1.99 Total = 26 Kr (120-180km Arası)
araç beyazmış.yakıta renkte mi etki ediyor:D:D

murat abi ya sen nasıl araba kullanıyorsun biz nie böle sonuçlar alamıyorz derin bilgilerinden yararlanmak isterim. saygılar.

:) 2 haftadır izmirdeyim, trafik trafik değiklerinide gördük :) sabahları ve mesaii çıkışları.
17.10.2010 da 50TL'lik (1.77TL den 28TL gaz fulledim) izmir yoluna attım kendimi çok merak ediyorum. İzmirde saaterce trafikte fazla yakıyor sen ufak şehirdesin ne anlarsın diyenlere tokat misali ölçüm vermeye hazırlanıyorum (Gündüz ve akşam trafiğin hepsine takılıyorum :))

Bazı arkadaşlarımızın dediği 1.4 çok yakıyor yada bazılarının dediği burası büyük şehir, mesai girişleri ve çıkışlarında çok dur kalktan çok yakar cümlesini kendi 1.4 araçım ve sürüş tekniğimle çürütücem.
Eğer ölcümlerim iyi çıkarsan size Mesai giriş ve çıkışlarında izmirde araba nasıl kullanılır el kitapcığını hediye edeceğim :)

Değerler ortada halen ne düşünüyorsunuz???

:) 2 haftadır izmirdeyim, trafik trafik değiklerinide gördük :) sabahları ve mesaii çıkışları.
17.10.2010 da 50TL'lik (1.77TL den 28TL gaz fulledim) izmir yoluna attım kendimi çok merak ediyorum. İzmirde saaterce trafikte fazla yakıyor sen ufak şehirdesin ne anlarsın diyenlere tokat misali ölçüm vermeye hazırlanıyorum (Gündüz ve akşam trafiğin hepsine takılıyorum :))

Bazı arkadaşlarımızın dediği 1.4 çok yakıyor yada bazılarının dediği burası büyük şehir, mesai girişleri ve çıkışlarında çok dur kalktan çok yakar cümlesini kendi 1.4 araçım ve sürüş tekniğimle çürütücem.
Eğer ölcümlerim iyi çıkarsan size Mesai giriş ve çıkışlarında izmirde araba nasıl kullanılır el kitapcığını hediye edeceğim :)

Değerler ortada halen ne düşünüyorsunuz???

bide istanbula gelsen? çok değil okmeydanından gir akşam 6 da mecidiyeköy e sap ve gayrettepe içinden yıldız posta cd sinden beşiktaşa doğru bi yol alda görelim :D sana söylim normalde 10-12 dk ama akşam altıda bu yolu 1.5 saatte ya alırsın ya alamazsın :)

yakıtını sen düşün ;) izmire bende gittim am bişi göremedim :)

1.63 TL den alınan 65 tl ile şehir içi 420 km yapıyorum evim kızılayda olduğu için ankaranın en yoğun trafiğinde bu değer

1.63 lpg fiyatı 36.40 tl ile 231 km tamamı şehir içi 1.57 tl/ km lavato lpg sistemi ile

sabah 10 km yolun ilk 3 km si 7 kişi kalan 7 km 5 kişi (4 yetişkin 1lise 1 orta 1 ilkokul öğrencisi
3 kmde ilk ve orta okul öğrencisi iniyor)
akşam 2 kişi 10 km

veriler bunlar haa yakıt ostim girişi total benzinlik

bide istanbula gelsen? çok değil okmeydanından gir akşam 6 da mecidiyeköy e sap ve gayrettepe içinden yıldız posta cd sinden beşiktaşa doğru bi yol alda görelim :D sana söylim normalde 10-12 dk ama akşam altıda bu yolu 1.5 saatte ya alırsın ya alamazsın :)

yakıtını sen düşün ;) izmire bende gittim am bişi göremedim :)

Turhan kardeşim gerekirse gelir orayıda tokatlarız :P
1~5 kasım arası antalyadayım orada gidiş geliş ölcümleri ayzarız.

Geri