lpg de aracınız ne kadar yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün öğlen konya'ya gittim. akşam döndüm. toplamda 23lt yakıt harcadım 340km yol yaptım. giderken 80-90km hızlarla gittim. 5,9lt tüketim değeri verdi. araçta 2 kişiydik ve klima açıktı. dönüşte 220km'lere kadar asıldığım oldu. stop etmeden önce baktığımda 7,0lt/100km ortalama değerim vardı.

otobüs kişi başı 15 lira. iki kişi gidiş geliş otobüs ücreti 60lira. sadece otogardan otogara. şehir içi gezmeleride düşünürsek 20 lirada ona dersek toplam 80 lira yapar ki biz 23lt*2liradan=46 liraya bu işi hallettik. LPG'yi seviyorum ;)

Turhan kardeşim gerekirse gelir orayıda tokatlarız :P
1~5 kasım arası antalyadayım orada gidiş geliş ölcümleri ayzarız.

daha bugun bitti depom. 35 lt ile 330 km. :) yine fulledim 38 lt doldu.

daha bugun bitti depom. 35 lt ile 330 km. :) yine fulledim 38 lt doldu.

35 litre yakıtla 330 km..çok değil mi ben mi yanlış hesapladım..
35 lıtre x ortalama 2 tl = 70 lira..
70 liraya 330 km gıdılmış..km de ortalama 21 kurus yapar..çok fazla astra G için?

35 litre yakıtla 330 km..çok değil mi ben mi yanlış hesapladım..
35 lıtre x ortalama 2 tl = 70 lira..
70 liraya 330 km gıdılmış..km de ortalama 21 kurus yapar..çok fazla astra G için?

35 LT ile 330 KM = 100KM'de / 10,6 LT.

Şehir içi için bence normal bir değer gibi. Arkadaşta sanırsam 1stanbul'lu olduğundan gayet normal :)
Ha şehir içinde tabi ki bu değer biraz daha düşebilir ama İstanbul gibi bir yerde sanmıyorum :)

bugün öğlen konya'ya gittim. akşam döndüm. toplamda 23lt yakıt harcadım 340km yol yaptım. giderken 80-90km hızlarla gittim. 5,9lt tüketim değeri verdi. araçta 2 kişiydik ve klima açıktı. dönüşte 220km'lere kadar asıldığım oldu. stop etmeden önce baktığımda 7,0lt/100km ortalama değerim vardı.

otobüs kişi başı 15 lira. iki kişi gidiş geliş otobüs ücreti 60lira. sadece otogardan otogara. şehir içi gezmeleride düşünürsek 20 lirada ona dersek toplam 80 lira yapar ki biz 23lt*2liradan=46 liraya bu işi hallettik. LPG'yi seviyorum ;)

Bu VEctra için böyle bir değer veriyorsa bu arabadam bir tanede ben istiyorummmmm :)

Bizimkide Vectra ama ( aması Var ) :)

Zaten aması mahvediyor dimi insanı ;)

yok mahvetmıyor açıkcasını soylemek gerekırse benım kocaman saşinle doganla aynı yakıtı yakıyor buda bana yetıyor en azından ben keyıf alıyorum lpgde bıle olsa 200km ustunu gormek cok zevklı :)

Geri