arkadaşlar bugün gaziantep olgun otoda opel için özel üretim landirenzo taktırdım.sistem takıldı gaz aldık çalıştırdık bitti iş.ne ayar ne arıza lambası hatası hiçbirşey yapılmadı.zaten %100 uyumlu demişlerdi.takan ustanın testinden de geçti araç.yani herhangi bir tekleme ve güç kaybı olmadığını söyledi.binip araca Kilis'e doğru yola çıktım.yaklaşık 20 kmsi şehir içi olmak üzere 60 km yaptım.şehir dışında 140 km hıza kadar çıktım.yol bilgisayarı verilerine göre 60 km de 3.7 lt yaktı araç.100 km de de 6.5 gösteriyor.eğer bu veriler güvenliyse(ustaya göre güvenli) çok iyi değilmi.aracımı çok seviyordum şimdi dahada çok swevmeye başladım.
gösterge de ise gelince kırmızı ısık yandı. 20 lt gaz aldım.depo girişi sıkılmadığı için gazı bir miktar kaçtı önce.ardından ustayla teste çıktık 5 km kadar yüksek devirde zorladık aracı.yokuş yukarı 150 - 160 ile bastık cekiş problemi varmı diye.sanırım bir miktar gazda boş sistemin içine doldu.ardından 60 km yol yaptım.göstergeye göre gaz bitti oldu.acaba bu normal mi?gösterge tam güvenli değil diyolar.arac astra h 1.6 2009
gösterge de ise gelince kırmızı ısık yandı. 20 lt gaz aldım.depo girişi sıkılmadığı için gazı bir miktar kaçtı önce.ardından ustayla teste çıktık 5 km kadar yüksek devirde zorladık aracı.yokuş yukarı 150 - 160 ile bastık cekiş problemi varmı diye.sanırım bir miktar gazda boş sistemin içine doldu.ardından 60 km yol yaptım.göstergeye göre gaz bitti oldu.acaba bu normal mi?gösterge tam güvenli değil diyolar.arac astra h 1.6 2009