bendede aynı sorun vardı bende sizin yaptıgınız gıbı yaptırdım arabayı sonra sadece kalkarken bıde arada ısıklarda durunca rolantı ıbresı ınıp cıkıyo cok az sonra sanayıye gıttım sorun rolantı ayarlayıcısı cıktı sızınde sorun ordan olabılırslm arekadaslar bendede aynı puroblemler var venım vectra b 16 gl var lpg taktırdıktan sonra tek tırnak bujı taktım gm bujı kabolsu taktım ıkı gun once kelebek bogazı temızlıyı yaptırdım arabada rolentada calısma anında bır puroblem yok yanı araba cok ıyı gaz yıyor fakat kalkıs esnasında buraya dıkkat kalkıs esnasında motor yuke bındıyı zaman barabada bır tekleme oluyo ama bu ıkıncı ucuncu vıteslerde yok kalkıs esnasında yapıyo bobın sanırım arızalı zatan bır o kaldı deyıstırmedıyım onuda deyıstırırsem tamam olacak tec 2 de herfangıbır arıza kaydı vermıyor arıza ısıgı yanmıyor kalkıs esnasında tekledıyını hıssedıyorum buda sınır bozucu dodını deyıstırıp denıcem olmadı artık ugrasmaktan yoruldum bu konuda tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum tupcuye gıdıyorum servıse gonderıyo servıse gıdıyorum tupcuye gonderıyo yokmu bı care lutfen yardım saygılar