anladım yani 28 diye sabit bi değer yok yine de arkadasın sıkıntısı bu olabilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz bey nasıl yani örnek verimisiniz ?+2 Lt ekleyerek LPG deki yakıt tüketimi ortaya cıkıyor![]()
10000kmde bir servise gidip kontrol ettirmek gerekli. gaz filtresinin değişmesi gerekli 10000kmde. muhtemelen deponuz 42lt yakıt kapasiteli genelde simit depolar öyle oluyor diye biliyorum. 33-34lt alması normaldir eger 42litrelit tank ise. aracınıza önerilen yağ ne ise onu kullanın. ama ömrü 10000km ise siz 8000kmde değiştirin sorun olmaz. katkı maddesi ben önermiyorum ve hiç kullanmadım. kullanan arkadaslar vardı. forumda aratırsanız gerekli bilgiyi bulabilirsiniz galiba.
peki yol bilgisayarını lpg tüketimine göre ayarlanması gibi birşey sözkonusu deyilmi??Ekrandaki değerin %15 fazlası sizin lpg tüketiminizi verecektir.
peki yol bilgisayarını lpg tüketimine göre ayarlanması gibi birşey sözkonusu deyilmi??