- Konuyu Başlatan
Tavsiyem BRC MY10
opel corsa 1.4 için tüp önerilerimniz nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel corsa 1.4 için tüp önerilerimniz nedir?
arkadaşlar 99 astra g cd aracım var yaklaşık 1 yıl önce vogas marka sıralı sistem lpg taktırdım benim şöyle bi sorunum var araç gaza geçiyo hararet ibresi 90 ı gösteriyo buraya kadar herşey normal uzun yolda 100 km nin üzerine çıkınca lpg araç soğukmuş gibi algılıyo ışıklar dalgalanmaya başlıyo yani benzine geçiyo yani arabayı soğukken çalıştırmışım gibi oluyo bunun sebebi nedir gerçekten bu konuda çok yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
abilerim bana neden yardımcı olmuyosunun ya![]()
Bu konu bana ilginc geldi..
Depo hacmi baska icine doldurulan gazin litresi baska mi oluyor?
Bu bazen 30 lt den 40 a cikabilir mi? Yani % 30 fark cok degil mi?
istasyonlardan OtoGaz alirken hileli satislar ve kaziklanmamiz sozkonusu olabilir mi? Bunlar nelerdir? Nasil onune gececegiz?
bende 2004 meriva var,,son zamlardan sonra tüp taktırmak istiyorum..meriva için ne düşünüyorsunuz arkadslar?? herkes brc den memnun ama 1600 lira bana çok geliyor??atikere ne dersiniz??brc veya zavoli veya atiker arasında tüketim değerleri aynımıdır??sorunsuz zırt pırt ayar yaptırmayacağım kit hangisidr arkadaşlar??
bende 2004 meriva var,,son zamlardan sonra tüp taktırmak istiyorum..meriva için ne düşünüyorsunuz arkadslar?? herkes brc den memnun ama 1600 lira bana çok geliyor??atikere ne dersiniz??brc veya zavoli veya atiker arasında tüketim değerleri aynımıdır??sorunsuz zırt pırt ayar yaptırmayacağım kit hangisidr arkadaşlar??
Bende de 2004 Meriva var. 1,6 Enjoy Easytronik vites..
Bende 4 ay önce TARTARİNİ marka LPG kiti takılı ve arasıra emisyon arıza ışığı yakması dışında bir sıkınıtım yok.. Çok soğuk havalarda (-8 veya -10 derecede) bile en fazla 2 km sonra LPG ye geçiyor. Yakıt tüketimi ise sadece LPG şehiiçi 0,23 kuruş, eğer LPG+Benzin dersen 0,27 kuruş maliyeti var. Yakıtı sürekli Opet Aygaz alırım![]()