LPG'den memnun musunuz, değilmisiniz

tahtaravalli' Alıntı:
şehir dışında ama benim arabam benzinde 190 falan yakıyordu.lpg de 110 benim için çok iyi.şehir içinde ise 130-140 yakıyor.
Yozgat ta ne kadar şu anda lpg?

halcon_negro' Alıntı:
ne kadar ya bu sıralı lpg ler ruhsat muhsat dahil?
2 milyarı gözden çıkarman gerekiyor... (BRC veya Tartarini için)

izmir için söylüyorum voltran sıralı sistem için kampanya var 950 ytl ye takıyorlar
:alkis:

karaf' Alıntı:
1996 model Vectra GLS aracımda var, gayet memnunum.
Şehir içi km'ye 20-21 Ykr
Şehir dışı km'ye 15-16 Ykr yakıt tüketiyor, etrafımda yaptığım anketlere göre, bu değerler bu araç için gayet iyi.
Yeni nesil sıralı sistem LPG gerçekten çok iyi.
:good: :alkis:

halcon_negro' Alıntı:
ne kadar ya bu sıralı lpg ler ruhsat muhsat dahil?

ben bursada 2 hafta önce brc squent 24 taktırıdm. kampanyası var 350 ytl peşin gerisi maximum karta 10 taksit, bonus,world e 7 taksit.
ruhsat masrafıda muayene dahi aşağı yukarı 300 ytl yi buluyor.

brc sıralı takdırdım soğukda zor çalışması moralimi bozuyor ama lpg alınca keyfim tavan yapıyor...sıralı ruhsata işleme dahil 1000 euro...

MKG' Alıntı:
brc sıralı takdırdım soğukda zor çalışması moralimi bozuyor ama lpg alınca keyfim tavan yapıyor...sıralı ruhsata işleme dahil 1000 euro...

arkadaşım sistem araç ısınana kadar benzin kullanıyor dolayısıyla çalıştırmada benzinle oluyor.Sakın senin arabada aküyle bujiyle ilgili bir sorun olmasın. ?? Bi ustaya baktır istersen. Yada benim yaptığım gibi bujileri ve hava filtresini deiştir garanti olsun. Hatta ben işi iyice garantiye alıp yakıt filtresinide değiştirdim. Bunlar ucuz ve herkesin kolaylıkla yapabileceği bakımlar.:good:

Geri