ahmet abi alanyada kime değiştirttin şanzuman yağını?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SAE yağın kodu Ep-80 yağlar zaten SAE serisidir. yani kullandığınız yağ doğru yağ. ben de aynı yağın Mobil markalısını kullandım.
80 numara, 90 numara ve 80-90 numara yağ kullanmayın sadece ep-80 serisi yağ kullanın. bu yağların ambalajlarında zaten SAE EP-80 CL-4 yazar.
kullandığınız yağın rengi sarımıydı kırmızımıydı benim takıldığım konu bu bir önceki mesajınızda sae ep 80 yağın rengi kırmızıydı demişsiniz castrol yağın rengi sarıydı acaba ep 80 birde kırmızı renkli yağı mı var diye düşündüm
ahmet abi alanyada kime değiştirttin şanzuman yağını?
kullandığınız yağın rengi sarımıydı kırmızımıydı benim takıldığım konu bu bir önceki mesajınızda sae ep 80 yağın rengi kırmızıydı demişsiniz castrol yağın rengi sarıydı acaba ep 80 birde kırmızı renkli yağı mı var diye düşündüm
iyi akşamlar,yağın rengi çok da önemli değil... manuel şanzumanlara 80 numara şanzuman yapı konur... castrolun ep80 şanzuman yağının da sarı olması gerekiyor... atf'yi sadece rengi aynı diye koyuyorlar ama çok yanlış bir uygulama...
Bu durumda bizim arabaya 80 numara yağ koydular...TUTELA ZC 80/S markası bu.Ben tekrar değiştirecem bu yağı.SAE yağın kodu Ep-80 yağlar zaten SAE serisidir. yani kullandığınız yağ doğru yağ. ben de aynı yağın Mobil markalısını kullandım.
80 numara, 90 numara ve 80-90 numara yağ kullanmayın sadece ep-80 serisi yağ kullanın. bu yağların ambalajlarında zaten SAE EP-80 CL-4 yazar.