Maziiden aklınızda kalanları yazarmısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ehee solo test nerden aklına geldi benim vardı.... jetonlu telefonların jetonlarını deler ip bağlardık süre bitmeye yaklaşınca ipi çeker süreyi yeniden başa alırdıkk... bide cız oynardıkk

futbolcu kartları vardı benim 4000 tane olmuştu onlardan:D
walla helal olsun abi ne diyelim çok ballıymıssın ben hep ütülürdüm:cry: bak o aklıma geldi;) ütüldükçe bakkaldan koşa koşa giderr alırdım bakkalcı amca derdi anlaşılan yine ütüldün derdi:kop: eski günleri hatırladım bakyaaa ahh ahh sorumluluk sahibi olmak zorya eskiden dert yok tasa yok oyna dur:)
pokemon sabah 9 da baslardı ben sabahcı olurdum öğlencier anlatırdı bizde kızardık anlatma öğlen 3 de izleyelim diee ne ünlerdi ya...
taso wardı allı ballı wardı leblebi tozu meybuz aklıma geldikçe duygulandım şimdi yaa kartlar wardı kart oynardık ne günlerdii :(:(
sercan sen nediyonya gitmek istemezdim:) bide öle bişey vardı sercan illaki ilk verdikleri anda izlemek isterdim 3den sonraki bölümü açıkcası beni pekcezbetmiyordu :kop: ama çok güzel günlerdi 3de izlerdim sonra arkadaşlarımın tek tek zile basar taso oynardık:kop: walla çok güzel günlerdiya:cool:

ehee solo test nerden aklına geldi benim vardı.... jetonlu telefonların jetonlarını deler ip bağlardık süre bitmeye yaklaşınca ipi çeker süreyi yeniden başa alırdıkk... bide cız oynardıkk

hehehe abi cızda senin aklına nerden geldi ya! yerde kiremit parçası yada tebeşir buldukmu affetmezdik! cızzzzzzzzzzz ehehhehehe!.. :D

zındır zımba 1 2 3 yada simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttt oyardık tek ayak üstünde zıplayarak!.. :D uzun eşek de wardı bide TIp wardı heheheh

Cips olarak yeşil ambalajda fındıklı Tombi vardı:D tv yayınları olarakta Turbogenç ve Bigfoot çizgi filmleri vardı...lig maçlarını TRT verirdi,maç oynanırken reklama girerlerdi..

maç oynanırken gol oldumu herkes sahaya girerdi!.. :D

futbolcuyla röportaj yapılırdı!... hehehehhe

şehirler arası otobüslerde poşetli su verirlerde pipeti poşete sokmak büyük beceri işi idi

plastik tek tekerlekli ve tekerlege baglı zilli olan, önümüz sıra iterek kullandığımız oyuncak vardı cok meşhur :) adı neydi sahi , süper telli arabalar vardı , yönünü bulan uzay tankları vardı tepesınde pervaneli o zamanlar devrımdı yıl 1975 :),
tipitip cikleti vardı,plastik kaplarda leblebi tozları vardı pipetlerle yer ve bol bol hapşırırdık ,troleybüsler vardı,cok meşhur balkan ve sindrella bisikletleri vardı bir de polo,.....ne vardı diye düşünürken insan o günleri tekrar yaşıyor

O Plastik tek tekerlekli zilli oyuncağı adı ÇINÇIN dı çünkü öle ses çıkartırdı.
+ Sadece TRT vardı ve oradada OYUN GEMİSİ ve Cumartesi akşamları TÜRK SİNEMASI
+ Açık hava sinemaları vardı leblebi ve Ankara gazozu içtiğimiz.

eskiden ucuz benzin vardı...ah aaaaaaahh :D

Geri