Can güvenliği konusunda renault kendini çok geliştirdi.
Konuyu alevlendirmek gibi olacak ama Megane2'nin hem dizelini hemde benzinlisini 5000km ve üzeri kullanan varmı acaba?
Antalya-Kemer yolunda ne zaman yağmur yağsa yarısında bariyere yada orta refüje çarpmış bir megane 2 görüyorum.
Eniştemde 2004 dinamik var benzinli, şikayetini duymadım. Gerçi kendisi çok süratli kullanmaz.
Arkadaşım yine 2004 benzinli otomatiği ile 170.000 km yaptı(her türlü şartta) oda memnundu.
Kemere giderken sarılar bayisi var renault'un parkındaki kazalı araçların çoğunun maegane 2 olduğunu görünce şaşırıyorum bende.
İmkanım olsa bende Megane 2 80 hp dizel düşünürüm sırf ekonomisi için ama yinede yollardaki durum insanda şüphe uyandırıyor.
10bin civarı ve biraz üstü araç imkanım olsa megane 1 alırım lpg'li
Megane III ST görünüş olarak güzel araç, bir arkadaşımda araştırmıştı baya beğendiği için. Station Wagon gerçekten gerekli ise alınabilir, yoksa Türkiyede malum SW araçlar biraz daha geri planda kalıyor. MPV'şer bile yeni yeni piyasada çoğalmaya başladı.
1350 kg aracın şehir içinde 85bg ile daha az yakacağı çok mantıklı gelmedi bana. Uzunyol olsa doğrudur diyecektim çok rapmalı olmayan yollarda ama şehir içi için özellikle antalyadaki klimalı kullanımlarda 85 biraz zorlanır gibi?