Michelin mi Continental mi? Lastik seçimi?

Daha once michelin kullandim tek gecerim. Ancak pahali artik. Kisin petlas aldim tanesi 100 lira. Simdi yine petlas aldim yazlik 100 lira. Mayis basi aldim. Yani bir takim michelin alacagima iki takim yazlik ve kislik lastigim oldu. Iyi bir alternatif. Degerlendir. Kisin kullandigim sure boyunca lastklerden hic bir sikayetim olmadi. Ancak yazlik olanlari sadece 4 gun kullandim bir sey diyemiyorum. Ancak senin yazdigin lastiklarden birini alacak olsam michelin derdim.

bugün goodyear sordum 195 60 15 144 tl peşin veya 150 tl 6 ay taksit duragrip modeli 4 yarıklı model. birde sava var 112, 5 tl ye sava için ne derssiniz?

yanaklar çok ince ülkemizin yolları da ortada eğer asfaltta kullanırsan iyi ancak kötü yollarda hem çabuk eskiyor hemde eksiklerdi balon veya yarılma yapabiliyor ayrıcada çok pahalı

Aracımı 2007 yılında aldım. Üzeride michelin energy lastikler vardı. Lastiğin üretim yılı 2005 sonu. Şu an 2009 yılındayız. Aracımı daha çok köy yollarında kullandım. Yani anlayın. Çukurlar boldu. Neyse. Şu an 2009 yılındayız ve lastikler hala çok iyi durumda. Fren mesafesi hala çok iyi. Bence michelin. DAha yeni sordum energy saver için tane 160 tl fiyat verdiler.

yanaklar çok ince ülkemizin yolları da ortada eğer asfaltta kullanırsan iyi ancak kötü yollarda hem çabuk eskiyor hemde eksiklerdi balon veya yarılma yapabiliyor ayrıcada çok pahalı
Kötü yollar için her lastik aşağı yukarı aynıdır. Eski aracıma ucuz olsun diye Pirelli aldım, bir daha sert hamurlu lastik hayatta almam. Üzerinden çıkan eski lastikler daha konforlu idi.

bu secenekte michelin tek gecerım onun ustune lastık yok bence ;)

fiyat ve kalite konusunda toyo yu öneririm.yumuşak yapısısından dolayı çok da güzel konfor sağlıyor ayrıca da japon malıdır.iki ay önce 205/60/15 -88v proxes cf1 serisini aldım.gayet memnunum...

Geri