Michelin mi Continental mi? Lastik seçimi?

continental conti eco contact vardı corsamda 65 bin km sorunsuz kullandım , ve tekrar aynı lastikden aldım . michelinde iyi diyolar ama ben olsam tecrübe edindiğim lastiği yani continental ı alırdım

Continental premium contact 2 - 195 60 15 88H
Fiyati 120 lira

bunu almayi düsünyoruz. fiyatı nasıl sizce? performans lastigimi?

Continental tek geçerim.

continental premium contaact 2 modelini sipariş ettik sali günü elimizde olcak. performansa bakıp buraya yazacagım

Yapılacak en doğru iş, işten anlayan bir lastikçiye lastikten beklentilerini iyice anlatmak. Ekonomi, hız, sağlamlık, konfor vb birçok değişken etkili olabiliyor. Ben geçen kasımdan beri Michelin energy kullanıyorum benim için en iyi çözüm diyebilirim ama performanslı bir arabada sonuç ne olur onu bilemem. Tabi birde kullanım şartları var, michelin gibi nazik bir lastikle sürekli köyüme gidicem kaldırıma çıkıcam dersen sonuç pek hoş olmaz heralde.

Son düzenleme:
hayırlı olsun ama mihelin pilot gibi performans lastiği alıp bir sürü para vermeye gerek yok

ya şimdi arabayı 2-3 yil içinde degistirmeyi düsünüyoruz zaten. o yüzden deli gibi lastige masraf yapmayi mantıksız buldum. ki avrupa pazarlarını araştırdım. continantel daha fazla pazar paylarına sahip belli noktalarda. premium contact 2 seriside arastirmalarıma göre güzel bir seri. fren mesafesi yol tutuşu gibi testleri oldukça iyi.
kullandıkça sonuçları burada yazacagım..

kafanı biraz daha karıştırayım dunlop da çok kaliteli lastiktir.

Geri