Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi sanssizlik bir kismet olmadi istersen haftaya sali aksami bekleriz, Dogan ile bir aksilik olmazsa gorusuruz yine birde artik bahar geldi sayilir biraz daha genis kapsamli bulusmalar yapmaliyiz
Abi sanssizlik bir kismet olmadi istersen haftaya sali aksami bekleriz, Dogan ile bir aksilik olmazsa gorusuruz yine birde artik bahar geldi sayilir biraz daha genis kapsamli bulusmalar yapmaliyiz
Bol bol güldüğümüz, sıkılmadan saatlerce sohbet ettiğimiz beş kişilik çok güzel bir buluşma oldu.
Buluşmamıza katılan Semih abiye, Doğan abiye, Bülent abiye ve Nihat abiye çok teşekkür ederim.
Semih abi'nin Volvo V40, Doğan abi'nin selektörleri, Nihat abi'nin kapı kolu ve tüm led aydınlatmaları, benin navimaster derken hiç fotoğraf çekmedik. general__p
Artık fotoğrafları 2-3 hafta içinde yapacağımız büyük İstanbul buluşmasında çekeriz.
beraber vakit geçirmek astralarınız hakkında konuşmak ve gülebilmek ne kadar güzel şeyler. İmrendim doğrusu. Daha sık ve kalabalık olmasını diliyorum. Fotoları isteruk
beraber vakit geçirmek astralarınız hakkında konuşmak ve gülebilmek ne kadar güzel şeyler. İmrendim doğrusu. Daha sık ve kalabalık olmasını diliyorum. Fotoları isteruk