Mini İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mini İstanbul Buluşması

Dönüşte Mersin üzerinden giderseniz bende çaya beklerim :-D İyi eğlenceler.

OGOKTAS link' Alıntı:
İyi eglenceler, bu beferde gorusemedik ama inaniyorum yakinda bu sanssizligi kiracagiz :)
Ben geldim sen yoktun ֖zdemir  012uhu

GNSpower link' Alıntı:
Hanımların sopası üstümüzdeyken şansımızı haftaya denemeyi de öneriyorum kardeşim. ((:

Anlastik onumuzdeki hafta Sali yeni bir girisimde bulunuruz ozaman :)

B֜LENT link' Alıntı:
Ben geldim sen yoktun ֖zdemir  012uhu

Abi sanssizlik bir kismet olmadi istersen haftaya sali aksami bekleriz, Dogan ile bir aksilik olmazsa gorusuruz yine birde artik bahar geldi sayilir biraz daha genis kapsamli bulusmalar yapmaliyiz :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Abi sanssizlik bir kismet olmadi istersen haftaya sali aksami bekleriz, Dogan ile bir aksilik olmazsa gorusuruz yine birde artik bahar geldi sayilir biraz daha genis kapsamli bulusmalar yapmaliyiz :)
H.ici degilde.  Bikac hafta sonra hava isinsin bi emirgan bulusmasi yapariz bol bol muabbet ederiz aksam işcikisi zaman kisitli oluyor.

B֜LENT link' Alıntı:
H.ici degilde.  Bikac hafta sonra hava isinsin bi emirgan bulusmasi yapariz bol bol muabbet ederiz aksam işcikisi zaman kisitli oluyor.

Anlastik abi bravoo bu tarz organizasyonlar gunler uzunken keyifli oluyor

Bol bol güldüğümüz, sıkılmadan saatlerce sohbet ettiğimiz beş kişilik çok güzel bir buluşma oldu.
Buluşmamıza katılan Semih abiye, Doğan abiye, Bülent abiye ve Nihat abiye çok teşekkür ederim.

Semih abi'nin Volvo V40, Doğan abi'nin selektörleri, Nihat abi'nin kapı kolu ve tüm led aydınlatmaları, benin navimaster derken hiç fotoğraf çekmedik.  general__p
Artık fotoğrafları 2-3 hafta içinde yapacağımız büyük İstanbul buluşmasında çekeriz.  :)

:) beraber vakit geçirmek astralarınız hakkında konuşmak ve gülebilmek ne kadar güzel şeyler. İmrendim doğrusu. Daha sık ve kalabalık olmasını diliyorum. Fotoları isteruk :)

yavuzozkan link' Alıntı:
:) beraber vakit geçirmek astralarınız hakkında konuşmak ve gülebilmek ne kadar güzel şeyler. İmrendim doğrusu. Daha sık ve kalabalık olmasını diliyorum. Fotoları isteruk :)

Gerçekten çok keyifli oluyor Yavuz abi.  dancee
Bir dahaki tayinini İstanbul'a istemeyi unutma abi.  :)

Geri