Mini İstanbul Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mini İstanbul Buluşması

Rotasyon zorunlu olacaksa elbette İstanbul ilk sıraya artık ek iş de yaparım limon tezgahı falan lazım veya çarpık bacak skoda ile meyve sebze satarız artık :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Rotasyon zorunlu olacaksa elbette İstanbul ilk sıraya artık ek iş de yaparım limon tezgahı falan lazım veya çarpık bacak skoda ile meyve sebze satarız artık :)

Nasılsa öğrendin abi, Navimaster montaj işine girişirsin  005hihih
Araba başına 100 TL seni kurtarır.  :D

yavuzozkan link' Alıntı:

Rotasyon Doğuya Değilmi Ya :D

Ben bu Rotasyon Olayına Pek inanmıyorum ama ya da inanmak istemiyoruz çok zor duruma düşeriz valla çoluk çocuk rezi oluruz hayırlısı bakalım..

Çok güzel bir akşamdı, sohbet, eğlence çok iyiydi. Tabii gece saat 1den sonra eve gitmenin bedeli gece yarısı hanıma beni eve al diye yalvarmak olsa da değdi gerçekten. (((:

Semih'e, Mert'e, Bülent'e ve Nihat abiye bende çok teşekkür ediyorum. Özellikle Nihat abinin led uygulamaları gerçekten on numaraydı. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Çok güzel bir akşamdı, sohbet, eğlence çok iyiydi. Tabii gece saat 1den sonra eve gitmenin bedeli gece yarısı hanıma beni ev al diye yalvarmak olsa da değdi gerçekten. (((:

Semih'e, Mert'e, Bülent'e ve Nihat abiye bende çok teşekkür ediyorum. Özellikle Nihat abinin led uygulamaları gerçekten on numaraydı. ((:

14alkiss 14alkiss 14alkiss

GNSpower link' Alıntı:
Çok güzel bir akşamdı, sohbet, eğlence çok iyiydi. Tabii gece saat 1den sonra eve gitmenin bedeli gece yarısı hanıma beni ev al diye yalvarmak olsa da değdi gerçekten. (((:

kahka536

Gelemeyenlere ayip olmasin ama cok gulduk,cok eglendik :) Muhabbet olsun,paylasimlar olsun hepsi cok guzeldi  045thumbsup

Dogan'in yeni LED'li sport farlari ve kedi gozleri geceye ayri bir aydinlik katti,Mert'in navimaster'iyla costuk,Bulent abi 3 dakikada Gebze'den Levent'e geldi,Nihat abi LED'leriyle sokakta showroom ortami yaratti : ))

araba link' Alıntı:
Gelemeyenlere ayip olmasin ama cok gulduk,cok eglendik :) Muhabbet olsun,paylasimlar olsun hepsi cok guzeldi  045thumbsup

Dogan'in yeni LED'li sport farlari ve kedi gozleri geceye ayri bir aydinlik katti,Mert'in navimaster'iyla costuk,Bulent abi 3 dakikada Gebze'den Levent'e geldi,Nihat abi LED'leriyle sokakta showroom ortami yaratti : ))

:D :D :D valla cok ısterdım ya gelmek ama aksam ıs cıkıs bır yere davetlıydık uzuldum bak sımdı geyıkler kactı gıttı neyse en kısa zamanda guzel bu bulusma yapalım herkesle yuz yuze tanısalım cok kıyak olur

araba link' Alıntı:

Hahaa sokagin köşesinde bekliyodum ben.
Bu arada karanbole gitti senin volvoyu inceleyemedik.
Valla uzun kalmak isterdim muabbete doyum olmuyoo artik toplu bulusmada bol bol muabbet ederiz.

İş Kuleleri'nde çalış ve dibindeki bu buluşmayı kaçır, tüh be. Bugün gördüm başlığı ne yazık ki. Bir dahaki buluşmaya ben de gelmek isterim.

Geri