Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Ali, bence gayet sade ve şık olmuş, ama şu marşbiyele çok gözüm takılıyor, çamurluk ağızlarının renginde mat siyah boyanmalı sanki.
eyvallah abi senin fikirlerin sayende oldu...çamurluk çıtaları da aklımda abi bi toparlanalım önce :)

kardeşim yaşım 22 ..bu araba birol abinin biliyorum satılık bu jantlar ama ben jant aldım yeni corsa d jantı aldım daha takmadım onları satarsam birol abinin bu jantlarını alıcam :) jant konusunda hemfikiriz kardeşim...bu arada yüzyüze görüşebiliriz bugün yine gördüm seniin astrayı botanik bahçenin ordaki sevinç apartın karşısındaydı :)

Yaşıtmışız.. valla vizelerden sonra görüşebiliriz aslında hatta bir kac foto cekeriz..

bu arada corsa d jantlarıda gercekten cok yakısmıs orjinal bi baska tabi :)

yapılacak bir kac islem daha var senin corsaya.. benim sahsi fikrim marşpiyel keske camurluklarla aynı renk olsaydı böylece bütünlük saglanabilirdi :).yanlıs hatırlamıyorsam bir ara siyahtı marspiyelin daha iyi gibiydi..

ve en önemlisi cosmo farı.. yada en azından dan bir sis farını hakediyor artık :cool:

maşallah, işte şimdi araba kendini bulmuş, yanlız rüzgarlık ve marşpiyerede bir el atsan daha da güzel olucak gibi. çünkü gözü tırmalayan bir o noktalar kalmış kannımca.bu kısımlarda da orijinal malzeme kullanılırsa daha şık ve güzel olur;).

Sis çerçeveleri duruyor halen Ali. Bir alo de gönderiyim. :D

Bence daha elletme arabanı eplikeyşın plakada taktırmışsın tamam olmuş şuan eksiği yok fazlasıda yok bence böyle iyi sade güzel öyle abartı arabaları sevmem ben apaçi gibi doğandan şahinden farkımız kalmayacak sonra

Yaşıtmışız.. valla vizelerden sonra görüşebiliriz aslında hatta bir kac foto cekeriz..

bu arada corsa d jantlarıda gercekten cok yakısmıs orjinal bi baska tabi :)

yapılacak bir kac islem daha var senin corsaya.. benim sahsi fikrim marşpiyel keske camurluklarla aynı renk olsaydı böylece bütünlük saglanabilirdi :).yanlıs hatırlamıyorsam bir ara siyahtı marspiyelin daha iyi gibiydi..

ve en önemlisi cosmo farı.. yada en azından dan bir sis farını hakediyor artık :cool:
eyvallah kardeşim sağolasın..aynen bak vizelerden sonra görüşelim kesin tanışalım...macbielleri ya orjinal siyah alıcam yada çamurlukları boyatıcam hepsi gri olcak ve sis farı kesin şart teşekkürler kardeşim...:)

maşallah, işte şimdi araba kendini bulmuş, yanlız rüzgarlık ve marşpiyerede bir el atsan daha da güzel olucak gibi. çünkü gözü tırmalayan bir o noktalar kalmış kannımca.bu kısımlarda da orijinal malzeme kullanılırsa daha şık ve güzel olur;).
haklısın usta orjinal derken ? :D irmcheir malzeme bizim c kasalar için türkiyede yok olsa neyapar eder bişekilde almaya çalışırım

kardeşim çok güzel olmuş güle güle kullan,hem şık hem orjinal,gene müşterisi çıkarsa verirsin lastiğin var artıkın :)

bu konuda seni irfan a örnek gösterecem...yapacam dedin yaptın vallaha :)

birde sis farı yapsan şu arabaya ya ...

kardeşim çok güzel olmuş güle güle kullan,hem şık hem orjinal,gene müşterisi çıkarsa verirsin lastiğin var artıkın :)

bu konuda seni irfan a örnek gösterecem...yapacam dedin yaptın vallaha :)

birde sis farı yapsan şu arabaya ya ...
sağol caner kardeşim :) sis farı ayarlamaya çalışıyoruz işlemler başladı yavaş yavaş :)

Geri