Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi yurt dışından mı getirtiyosunuz? eger öyleyse sanırım baya bi tuzlu olucaktır fiyat olarak? marka ve modelini bende merak ettim...

Yurtdışından getirtmek aslında o kadar da tuzlu olmuyor,araştımak lazım.15" takarsan geçen gün çok hoş bir takım jant gördüm BSA,oldukça da temizdi,çin mallarını katlar bence,modelide güzel oz a benziyor.İşte bu.
img1388de.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Yurtdışından getirtmek aslında o kadar da tuzlu olmuyor,araştımak lazım.15" takarsan geçen gün çok hoş bir takım jant gördüm BSA,oldukça da temizdi,çin mallarını katlar bence,modelide güzel oz a benziyor.İşte bu.
img1388de.jpg

fena görünmüyorlar aslında fiyat olarak ne istiyordu sordunuz mu acaba?

Bu jantları tesadüf geçerken gördüm,ben oz sandım hemen durdum,indim baktım bsa imiş,ama temiz jantlar.Son 450 olur dedi lastikçi.

Bu jantları tesadüf geçerken gördüm,ben oz sandım hemen durdum,indim baktım bsa imiş,ama temiz jantlar.Son 450 olur dedi lastikçi.

teşekkür ederim abi. ikinci el olmasına karşın fiyat bana yüksek gibi geldi.
yada ben kendi jant lastik takımıma çok düşük fiyat çektim:D.

Doğru söylüyorsun,fiyat banada biraz yüksek geldi doğrusu.

img1388de.jpg

Bu jantlardan eski Corsamda vardı, 15" 195-50-15 lerle kullanmıştım, jant çok temiz lastiklerde orta halli çıkma takım 500'e almıştım, bunlar O.Z Ultraleggara replikası, sanırım BSA marka olmaması lazım, kapaklar sonradan takılmış olabilir, powcan marka gibi birşey bunlar.

Bu arada kararın çok yerinde abi, GSI jantı candır. :D

Ahada fotoğrafları. :D

395588_10150489525944541_1761529578_n.jpg

377835_10150489525344541_1552306202_n.jpg

404793_10150489525829541_1957431595_n.jpg

JAnt lastiği 2-3 ay kadar kullandım, aracı satarken orjinal jantları ile satınca bunlarıda başka bir forumdan Samsun^da bir arkadaşa aldığım fiyata satmıştım.

:rolleyes:

bu jantları alıcam alıcam diye tuturdun sonrada gelir gelmez satılağa koydun.Ali nedir senin niyetin? amacın ne?:) yoksa bu jantlar içine sinmedi mi? bu arada 14 leri naptın satabildin mi?
yok usta 14 ler duruyo bi ara bi çoğaldı müşterisi bende fiyat düşmedim fazla geri dönmediller:) jantlar içime sindi sinmesine de başka bir iş için paraya ihtiyacım olacak ondan satılırsa satalım dedim :)

Geri