Yok Caner kup10 sayılmaz aslında pekde,eski jantlarımın sıfırını alıyorum yine,gsi yani.Gözlerim alışmış,hep arıyo o jantları.Bende dayanamadım verdim siparişi.
tekrardan hayırlı uğurlu olsun abi:good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok Caner kup10 sayılmaz aslında pekde,eski jantlarımın sıfırını alıyorum yine,gsi yani.Gözlerim alışmış,hep arıyo o jantları.Bende dayanamadım verdim siparişi.
abi yurt dışından mı getirtiyosunuz? eger öyleyse sanırım baya bi tuzlu olucaktır fiyat olarak? marka ve modelini bende merak ettim...
Yurtdışından getirtmek aslında o kadar da tuzlu olmuyor,araştımak lazım.15" takarsan geçen gün çok hoş bir takım jant gördüm BSA,oldukça da temizdi,çin mallarını katlar bence,modelide güzel oz a benziyor.İşte bu.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bu jantları tesadüf geçerken gördüm,ben oz sandım hemen durdum,indim baktım bsa imiş,ama temiz jantlar.Son 450 olur dedi lastikçi.
Yurtdışından getirtmek aslında o kadar da tuzlu olmuyor,araştımak lazım.15" takarsan geçen gün çok hoş bir takım jant gördüm BSA,oldukça da temizdi,çin mallarını katlar bence,modelide güzel oz a benziyor.İşte bu.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
hayırlı olsun abi 15 inc mi oluyo gsi jantları_?Hayırlı satışlar,kimse duymasın ama benim jantlarda satılık,yeni jantlarım yoldaymış bu arada..
yok usta 14 ler duruyo bi ara bi çoğaldı müşterisi bende fiyat düşmedim fazla geri dönmediller jantlar içime sindi sinmesine de başka bir iş için paraya ihtiyacım olacak ondan satılırsa satalım dedimbu jantları alıcam alıcam diye tuturdun sonrada gelir gelmez satılağa koydun.Ali nedir senin niyetin? amacın ne? yoksa bu jantlar içine sinmedi mi? bu arada 14 leri naptın satabildin mi?