Motorine rekor zam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VAKVAK95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:mad: :mad: :mad:
güzel bir ilkbahar günü dudaklarımızda bir türkü
kin dolu,nefret dolu,sandıktaki oy!da pişmanlık dolu
dahası bu türkü beraber yola çıkanların ve yolda beraber D zülenlerin türküsü........:cry: :cry: :cry:

allahtan dudaklarımda edip akbayram,zülfü vs.türküsü varda içim rahat:rock :rock

Normal. Motorin benzin fiyatlarını geçecekdir. Çünkü elde edilmesi benzinden daha masraflı. Aynı gerekçe ile bundan sonraki istikametleri LPG olacak.

kesinlikle katılıyorum. ayrıca motorin ile benzin arasında %20 vergi farkı var. benzindeki vergi %20 daha fazla. vergiyi yavaş yavaş eşitlemeye kalktıklarında motorinin fiyatı benzini geçip giderek makası açacak. haberdeki rakamlarda doğru değil. shellde 3.20 diyor. istasyonda 3.22. sonumuz hayır olsun. 500-600 milyarlık otobüsler yağ yakıyor artık.

şirketimizdeki bütün dizel araçlar bir bir satılıyor.biliyorsunuz benim arabam dahil.sıra sıra benzinli alıp LPG ye geçiliyor

şöyle söyleyeyim....bir haber sitesinde bu zam haberini gördüm..daha öncede benzin fiyatlarıyla ilgili bir başlık açmıştım....bu sefer konu açmayayım dedim ve mesaj bile atmadım siteye çünkü öyle bir hal aldı ki artık sürekli zam geliyor rekor üstüne rekor kırılıyor...anlamı kalmıyor konuşmanın bile....

hemen gidip yarın depoyu fulleyim.. Euro dizele de yarın öbür gün zam gelir.. :)

Normal. Motorin benzin fiyatlarını geçecekdir. Çünkü elde edilmesi benzinden daha masraflı. Aynı gerekçe ile bundan sonraki istikametleri LPG olacak.

yok abicim yanlışınız var mazot benzinden hem çok kalitesiz , hemde çok kolay üretilebilen bir yakıt , ayrıca 1 varil petrolden % 15 benzin üretilirkken , 1 varil petrolden % 35 mazot alınabiliyor

Geri