nano su kaydırıcı

Arkadaşlar affınıza sığınarak ben kendi görüşümü söylüyorum.

Bir çok konuda belirttim fakat bilmeyenler için söylüyorum.Ben işim gereği ayda 3-4 kere belki 5-6 kere uzun yola gidiyorum.Bu yağmur kaydırıcılardan 1 kere kullandım.Fakat öyle de silecek kullandım böylede kullandım.HEm şehir içinde hem de şehirler arası pek te bir faydasını görmedim.Tamam rüzgarla su sıyrılıyo flan ama silicek kullanmak olmazsa olmaz bir gereklilik olarak yine de karşınıza çıkıyor.Bana göre gereksiz.Tabi bu tamamen benim görüşüm beni bağlar.Mutlaka memnun olanlar da vardır.

benim için de öyle geçse kullanmayacağım artık. çünkü ilk başta çok iyi kaydyrıyordu önümü görüyordum ama içim içimi yiyordu silecek kullanmayınca :) ben biraz huyluyum sanırım normal birkaç damla yağmur atınca çamur olmasın diye silmeyenlerden değil su fışkırtıp temizleyen takıntılılardanım :)

ince çiğse değil de normal şekilde yağmur yağıyorsa 80 km den sonra rahatlıkla sileceksiz yol yapabiliyorum. ön camda olduğu kadar yan camlarda da işe yarıyor, ön camda zaten silecek var istediğinizde silersiniz ama yağmurlu bir havada yan camların temiz olması görüş açısından oldukça faydalı.

şubatta uygulamıştım, ağustos sonundaki su kaydırıcılığı (videoyu yan çekmişim idare edin)

http://www.dailymotion.com/video/xkvdss_video0003_auto

ince çiğse değil de normal şekilde yağmur yağıyorsa 80 km den sonra rahatlıkla sileceksiz yol yapabiliyorum. ön camda olduğu kadar yan camlarda da işe yarıyor, ön camda zaten silecek var istediğinizde silersiniz ama yağmurlu bir havada yan camların temiz olması görüş açısından oldukça faydalı.

şubatta uygulamıştım, ağustos sonundaki su kaydırıcılığı (videoyu yan çekmişim idare edin)

http://www.dailymotion.com/video/xkvdss_video0003_auto

benimde ilk başlarda aynı böyle idi. yan camlar konusunda aynı fikirdeyim zira yan camlara ve aynalara uygulatmıştım.

Corsalarda kronik silecek kollarında sorun var zamanla pastan şişip yuvasında sıkışıyor geçen sene benim başıma bu dönemlerde gelmişti sileceğin zorlanması ondan oluyor olabilir bana pek sıkılan maddeyle alakası olabilir gibi gelmedi..

Corsalarda kronik silecek kollarında sorun var zamanla pastan şişip yuvasında sıkışıyor geçen sene benim başıma bu dönemlerde gelmişti sileceğin zorlanması ondan oluyor olabilir bana pek sıkılan maddeyle alakası olabilir gibi gelmedi..

sorunu nasıl çözdünüz?

Ben söküp mekanizmayı kendim değiştirmiştim 180tl gibi bir fiyatı var ama bilinen bir sorun olduğu için sanayide biliniyor kırmızıyla işaretli haraketli parçayı söküp tornada inceltip takıyorlar hatta benden önceki sahibi tek taraf için bu uygulamayı yaptırmış ben değiştirme yönüne gittim..

attachment.php

Ekli dosyalar

• corsa c silecek motoru.webp
    corsa c silecek motoru.webp
    28.8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
haydiiiii yine mi masraf arkadaş ya... paslanma dediniz bu birden mi ortaya çıkar çünkü birden oldu bu. wd-40 ile temizlesek düzelmez mi acaba?

taşlama ile kabaran kısım tamir edilebilir mi?

arkadaşlar yazın başında nano su kaydırıcı uyguladım araca. ilk başta gayet iyiydi. ancak artık hem özelliği yitirdi hem de silecekleri çok tutuyor zor çalışıyor silecekler. motorlar yanacak diye korkuyorum. bunu nasıl çıkarabilirim camdan arkadaşlar ?

Kullandığınız su iticisi içeriğinde
* etanol 86 ml ,Ispirto 5 ml ölçün Mezür silikon yağı veya hint yağı 9 ml bu karışımla yağmur su itici elde ediliyor ..
Doğal olarak çözücü madde etanol görüşü bozan da yağ camı saf etanol veya içerikli bir yağ çözücü ile temizleyebilirisiniz..

Geri