sakın zorlamayın silecekleri somunundan söküp bagaja atın olmadı.. Silecekleri birbirine ve motora bağlayan 2 alaminyum çubuk var kırılrsaki benimki kırılmıştı başka bir nedenden, bulunması çok zor ve seti 50tlydi
söküm sırasında sakın motorun üzerinden aşağıda K1619 reminde görülen 1 nolu metal parçayı sökmeyin açısı 1 derece kaysa sıkıntı oluyor ben yanlışlıkla çıkardım 6-7 kere tekrar açtım sigorta yakıp durdu terar bulana kadar açıyı motorun üzerindeki bağlı olan metalin üzerindeki alaminyum çubuğu sökünce de motor yerinden çıkabiliyor
kısaca parçayı komple sökünce o iki alaminyum boruyu gösterildiği gibi tornavidayla kanırtarak sökün ben vurarak sökmeye çalışırken kırmıştım hatta, motorun 3 vidasını söküp alın ucundaki metal parçayla çıkacak yuvadan dediğim gibi o şekilde götürün sanayiye üzerinde kırılacak parça yada motor olmasın zaten elle haraket etmeyecek sıkışmıştır biri yada ikisi de takınca elle haraket edececek kadar olsa yeterli çok rahat olmasına geek yok motor gerçekten güçlü sonra motoru geri takıp çubuklarıda taktınız mı iş tamam