Newfron

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan terziib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim 7 inçlik cihaz bile gece rahatsız ediyor parlıyor. Gece kullanımına bakmak lazım aslında. Otomatik kararıyorsa sorun yok :)
Android gibi gözüküyor. Parlaklık ayarı hemen el altında android ekranların. benim ekran windows akşam 7 den sonra siyah temaya geçişe programladım yoksa parlaklık ayarına ulaşması bir kaç tıklama istiyor. Hergün uğraşılacak ayar değil.

Benim cihaz biraz eski olduğu için malesef tema değişimi yok :(

parlaklık ayarı parklar yanınca otomatik kararma yapıyor

Aşağıda özelliklerini belirttiğim ürünü montaj dahil 1.200 TL ye buldum geri görüş kamerası dahil
bu ürün hakında bilgi sahibi olan var mı acaba? Fiyat ve özelikler çok cazip geldi

Navix NVX-A754

Bluetooth
Navigasyon
ipod uyumlu
USB Girişi
SD Hafıza Kartı Girişi
AUX Girişi
Dual Zone
4 Çekirdekli İşlemci
Samsung DDR3 1 GB Ram
Google üzerinden sesli arama yapabilme
High Definition 1080 P Full HD Amoled Ekran
16 :9 Hassas Üstün Hızlı Dokunmatik Ekran
Ekran Arka Planı Değiştirebilme
Rehber Aktarımı

Ben de 10" nefron kullanıcısıyım. Samsung s3 performansında cihaz. Ama necvox platinum 1033'dan bu cihaza geçince samsung note 8 gibi geldi bana... genel olarak iyi..
Aliexpreste aynı cihazın gelişririlmiş versiyonu var ama cesaret ister ordan satınalmak....

cyclone marka tesla tipi multimedya gördüm firmayı aradım 3250 tl fiyat verdi, 12 inc, klima kumandasına kadar ekranı var, pahalı geldi ali express 2000-2500 tl arası fiyat var kullanan varmı......

cyclone marka tesla tipi multimedya gördüm firmayı aradım 3250 tl fiyat verdi, 12 inc, klima kumandasına kadar ekranı var, pahalı geldi ali express 2000-2500 tl arası fiyat var kullanan varmı......

Yurtdışından ürün çekerken bence gümrük konusunuda göz önünde bulundurun. Ayrıca bu tesla tipi tasarım konularında Nexvoc firmasından ( @necvoxsocial ) bir atak bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: husooz
Yurtdışından ürün çekerken bence gümrük konusunuda göz önünde bulundurun. Ayrıca bu tesla tipi tasarım konularında Nexvoc firmasından ( @necvoxsocial ) bir atak bekliyorum.
Evet aynı fikirdeyim garanti çok önemli bu tip hassas cihazlarda cyclone opellerle uyumlu olduğu söyleniyor aracımı satmaz binersem taktirabilirim neticede araca değer katan ürünler olduğunu düşünüyorum

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cihaz almadan önce eğer görseydim kesin bunu alırdım. Araca müthiş uymuş....

Son düzenleme:
Evet aynı fikirdeyim garanti çok önemli bu tip hassas cihazlarda cyclone opellerle uyumlu olduğu söyleniyor aracımı satmaz binersem taktirabilirim neticede araca değer katan ürünler olduğunu düşünüyorum

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satarken hızlı sattırıyor evet ama maddi olarak pek bi katkısı olmadı aracımı satarken.

Geri