Elinize sağlık, harika kaplamışsınız. Maalesef sanayidekilerin çoğunun adı ‘usta’. Kusura bakmasınlar. Multimedia olayına gelince, evet bence de bu kadar dışarı çıkıntılı olması estetik açıdan dezavantaj. Ben de hasip bey gibi tesla model, 10-12 inch arasında değişen (farklı modeller var) cihazları araştırmanızı öneriyorum. Gerçekten güzel görünüyorlar. Ben mevcut cihazımı (necvox dvn-p 1033) androidli olanla (necvox dvn-a 1033) daha yeni değiştirdim. Yoksa kesin bu tesla ekrandan alırdım [emoji53]
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Benimki de size yakın bir durum. Daha 7 ay oldu alalı. Biraz eskitmem lazım.
Tesla tipi olanları iyice yaygınlaşana kadar bekleyin, hatta bilindik markalar haricinde rastgele almayın derim. Zira multimedya montajımı yapan usta ısrarlarıma dayanamadı, yanımda istanbul'daki bir tedarikçisini aradı ve hoparlörü açtı, deneme amaçlı getirtmişler, bi tane de satmışlar. Aracın kliması çalışmıyormuş iade almışlar.
Sahibindende ve aliexpreste incelediğim tüm modellerde ya esp tuşu yok, ya p.sensörü ya da bagaj açma düğmesi tuşu eksik ve o tuş grubu aydınlatması beyaz renkte.
Aliexpresteki en pahalı tesla tipi multimedya'nın (2800tl) alıcı yorumlarında alıcıya 2 yerine 1gb ramli cihaz gönderdiklerini gördüm. Daha gelişmeye ihtiyacı var bence...