Newfron

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan terziib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısınız çok çirkin:) butterflyondashboard:)
Yanlış anlamayın lütfen. Bu benim fikrim, beğenip yapana kesinlikle saygım var. iyi günlerde kullanın.

Yanlış anlamayın lütfen. Bu benim fikrim, beğenip yapana kesinlikle saygım var. iyi günlerde kullanın.
Yok estağfurullah haklısınız tipsiz. Mecburen bu dezavantajı görmezden gelip, avantajları ile idare edicez artık:)

selamlar.. newfron kullan arkadaşlar; araç ayarları menüsündeki ayarlar sizde aktif mi acaba? mesela orjinal teypde aracın hareket etmesinden sonra merkezi kilit sisteminin devreye girmesi gibi ayarlar vardı. Bu cihazda bu ayarlar nasıl yapılıyor?

Araç ayarları diye bir bölüm yokmu hocam ? Orda olması gerekiyor herşey.

Araç ayarları diye bir bölüm yokmu hocam ? Orda olması gerekiyor herşey.

araç ayarları bölümü var ama hiç bir seçenek aktif değil. hiç bi şekilde değişiklik yapamıyorum ordan..

selamlar.. newfron kullan arkadaşlar; araç ayarları menüsündeki ayarlar sizde aktif mi acaba? mesela orjinal teypde aracın hareket etmesinden sonra merkezi kilit sisteminin devreye girmesi gibi ayarlar vardı. Bu cihazda bu ayarlar nasıl yapılıyor?

belki aynı sorunu yaşadığı için buraları okuyanlar vardır. onlara bilgi olması için;
newfron müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu anlattım. akü kutup başını söküp tekrar taktığımda sorun düzeldi..

Aracın orijinal siyah beyaz ince ekranından yapılan ayarlara nasıl erişiliyor. Küçük ekran tekrar görünür oluyor mu.

Geri