Geçmiş olsun
bende bursadayım merak ettim şimdi ne olacak diye....
bende bursadayım merak ettim şimdi ne olacak diye....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2006 model güzelim aracım bunu da yaptı bana ve de bayram günü yolda kaldım... degerli ustalarımızın görüş ve yardımlarını ivedi olarak bekliyorum... ilk önce arife günü araç çarşının ortasında sorun çıkarttı. kontağı çeviriyor marşa basıyorum araç çalışıyor ama gaz vermeye musade etmeden kendi başına sarsıntıyla stop ediyordu... ya sabır birkaç deneme zar zor çalıştırdık e çalışınca da mazot kaynaklı geçici bir problem olarak degerlendirip ehemmiyet vermedik... derken bir kaç dakika sonra aracı tekrar park edip hareket etmek için geri döndüğümde araç aynı sorunu yineledi ama bu sefer inatla çalışmamakta ısrar etti... bereket kafam çalıştı da yokuş aşağı park etmiş oldugum için aracı saldım ve marşa bastım viteste oldugu için çalışınca tekrar durmadı yokuş boyunca calıştı b en de ara ara gaz verdim ve araç toparladı... ama bayramın ilk gününü sabırla bekleyen arıza ziyaret dönüşü için araca bindigimizde tekrarladı ve güzel bir bayram hediyesi verdi bize... opel assistance yi aradım kibar bir bayan beni teknik sevis görevlisine ulaştırdı ve ona sorunu söyledigim gibi BASINÇ POMPASI gibi birşeyde sorun oldugunu ve servise çekilmesi gerektiğini söyledi sağolsunlar geldiler aldılar ve ben arkasından bakmaktan başka hiçbirşey yapamadım...
1- Arıza ile karşılaşan var mıdır aranızda?
2-Ustalarımızın yorumu nedir?
3-Araç 170 km yi geçmiyordu acaba bunun temelinde de aynı arıza yatıyor olabilir miydi?
4- Hızlanma esnasında araç bazen ivmelenme de kesilme yapıyor bir boşluk ileri geri git gel sarsıntısı ve daha sonra tekrar ivmelenmeye devam ediyordu ( dizellere ait turbo lag denmişti bana bunun
için bu da acaba aynı kaynaktan mıdır)
5- Daha 3 hafta önce marş dinamosu değişen araçta bunun anormal olduğu tesbit edilememiş bu bir gariplik midir?
6-Araç ta performans kutusu takılıydı bu acaba sistemin işleyişini bozmuş olabilir mi?
yardımlarınız için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim...
hallettik o isi caktirma...arkadaşım aracın ve sen için gerçekten üzüldüm. bayram zamanı bunların başına gelmesi kötü ama sana sormak istediğim şu araca yukarıdaki metinde işaretli olan performans kutusu dediğin şey takılı imiş. sen bunu aracı çekiciye bindirip servise yollamadan önce söktünmü acaba. eğer sökmediysen bu parça bana göre senin garantini kafadan geçersiz kılabilir. çünkü oto üreticilerinin zorunda oldukları garanti şartlarında aracın üstüne sonradan yapılacak olan performans arttırıcı işlemlerin garantiyi bitirebileceği söylenir. senin aracında opel servis depoda su sonra benzin bulmuştu ya öle olmasa da gerçekten fabrikasyon hatalı bi elektronik donanım yüzünden olsa servis çamura yatıp sen arabaya mod.yapmışın garanti bitti dese hiç bişey diyemezdin bana göre ki şansına su yada benzin diyorlar.
benim nacizene düşüncem bu herkese selamlar