Omega 2.5 V6

omega yı bilen ve kullanan kişiler bu mesajına gülüp gecicektir arkadaşım. neyse daha fazla off topic yapmayalım. ben böyle omega türü forum başlıklarında yorumumu pek yazmam. duygusal olur. sadece teknik konularda yardımcı olurum. ama bu kadarına dayanamadım lütfen binmediğiniz ve uzun süreli kullanmadığınız araclar hakkında genelleme yapmayalım. bi sorunuz olursa pm i kullanın.

guzel araba ben begendım :D

makyajlısı güzel alınıp yıllarca binilcek araba ben bayılırım omegaya...
opelin 2.2 motru bence güzel bi motor ama 2.5 motorla vergisi aynı olcak bence almışken 2.5 zaten tüplü kullanıcaksanız yakıtta fark etmez diye düşünüyorum..

ya işte 2.5 motor omegalara tüp takanlardan duyduğuma göre aracın bütün performansı yok oluyormuş,çekiş sıfıra iniyormuş,araba mahvolur diyorlar biniyorsan benzinli bin ya da hiç binme diyorlardı.hatta bu sitede hatırlıyorum.ayrıca 2.5 in vergisi ne olur bilemiyorum

Burak sana sıfır bişeyler alalım, kafan rahat olsun :)

çok doğru söylüyorsun ama daha yeni sattık arabayı zaten arabada var gerek yok sıfıra yani:)şirkette istediğim arabayla işimi yapıyorum zaten genelde

biliyorum komik gelebilir ama bu sitede söylendi bu hatırlıyorum başka opel sitesine üye falanda değilim.buradan duydum bunu aklımı çeliyor işte

biliyorum komik gelebilir ama bu sitede söylendi bu hatırlıyorum başka opel sitesine üye falanda değilim.buradan duydum bunu aklımı çeliyor işte
her sölenene kulak asarsan bi yere varamazsın bence...

Geri