Onorom's car...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazır boyatıyorken renk değişikliği olabilir aslında. ;)

Hazır boyatıyorken renk değişikliği olabilir aslında. ;)

O da aklıma geldi, boyayacak olan usta tanıdığım. Teklif ettim, negereğeevar? gibi tersleyince ısrar etmekten vazgeçtim. Ayrıca bu rengi çok seviyorum. Peki sen olsan ne renge boyatırdın?

ya corsa dada parlak siyah la,patlıcan moru coooook fena duruyor yaaa :rolleyes:

vallaha :)

masallah

Boyatacagina opc nin mavi rengine kaplatabilirsin eminim cok hos ve essiz olur boyadan dolayi primde kaybetmezsin birde irmcher panjurla 04-06 tamponlarin buyuk eklerinden bulursan deymen keyfine jantlar zaten mukemmel.

Corsa c kitcar ruzgarliginida ekle daha ne olsun :)

Dedigim lip bu

006.JPG

Gerçekten güzelmiş... arabayı kaplatma taraftarı değilim, boyanacak o kesin :) Fakat opc mavisi aklımı çelmiyor değil. :)

Peki madem öyle merak ettiğim bir şey var. Diyelim ki başka renge boyattık. (Opc mavisi :D)
Bunu ruhsata işletmek zahmetli ve maliyetlimidir?

yok abi,ek4 mü ne alıyosun tüv e tespit e gidiyosun tamam...

işin dert tarafı motorun iniyor içini söküyosun arabanın,güzel tarafı arabanı baştan aşağı birdaha tanıyorsun ve doya doya izolasyon yapıyorsun...

güzel bir proje yapıyorsun,arabanı seviyorsun,satma niyetin yok 2. araba olur diyerekten de tutuyorsun...ama aynı renk e boyatır da bir zaman sonra içine dert olursa bukadar yaptım da keşke bu rengi yapsaymışım dersen biraz üzülüyorsun...

Geri