Onorom's car...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opc mavisi olabilir bence, sitede bi Vectra C var, kaplama o da. İncele bi istersen.

Yok Mustafa hocam, bugün ustayla görüştüm. Azarı yedim :) Motor bilmemne indiremem ben dedi. :) Sat mavisini al dedi :D Bende bu renk yok dedim. Değişik hayallere kapılma dedi ve telefonu kapadı :D :D
Ustamın fırçası önemli değil aslında, bende bir yandan rengi çok beğendim ama diğer yandan arabanın motorunu indir içini indir, beni hem maddi hem de manevi yorar diye düşündüm. Çünkü bu işler böyledir, açmışken hadi izolasyonda yapalım. Hadi açmışken headers, metzel, hadi açmışken yeni bilmemne derken iş büyür gider. Param bile olsa o kadar zamanım yok. Aslına bakarsanız böyle bir restorasyon için çok ideal bir araç, yaşı km'si ve bizim ticari kaygımızın olmaması sebebiyle ama yinede o kadar çok açılmak istemiyorum.

baya yol almışsın usta dediğin gibiyse seninde acelen yoksa başka söze ne hacet :) bildiğin yolda devam sorun yok zaten olay bu şekildeyse kaplatmaya gerek yok.

renge karar verdin mi işin %60 ı tamam konuyu takip edicem zevkli bir iş çıkıcak birazda motoru sormak lazım diye düşünüorum.

renk değişikliği olursa motor inmişken inceden bişiler düşünüomusun ?

Vallahi Kudret hocam yukarıda da dediğim gibi OPC'den büyük ihtimal vazgeçtik... Daha doğrusu daha fazla kendimizi OPC mavisi büyüsüne kaptırmaktan vazgeçtik... Gerçekten iyi renk ama yukarıda da belirttim. İş, emek ve maddi durum çok değişecek...
En azından, bu arabaya film bile çekilmemişken, boyadan sonra ses sistemi, film, yay takımı ve 1.6 şanzımanına ait 5.vites gibi bi sürü projem var...

Aklıma bir fikir geldi, :) Kamp karavan işlerini sevenler için. Pertten çıkma bir tek kapılı corsanın arka camından itibaren kestirsek.Kendi aracımıza çeki demiri taktırıp arkasına karavan yapsak nasıl olur? :D Çok mu ağır olur acaba...

Son düzenleme:
Mart kapıdan baktirir kazma kürek yaktirir...

hiiç bakma :)

şaka bir yana antalyada çalışmak çok zor...daha doğrusu iş bulmak :)

Geri