Onorom's car...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok abi,ek4 mü ne alıyosun tüv e tespit e gidiyosun tamam...

işin dert tarafı motorun iniyor içini söküyosun arabanın,güzel tarafı arabanı baştan aşağı birdaha tanıyorsun ve doya doya izolasyon yapıyorsun...

güzel bir proje yapıyorsun,arabanı seviyorsun,satma niyetin yok 2. araba olur diyerekten de tutuyorsun...ama aynı renk e boyatır da bir zaman sonra içine dert olursa bukadar yaptım da keşke bu rengi yapsaymışım dersen biraz üzülüyorsun...

Caner :) çok pis ayar veriyorsun. :D Ustam biraz nazlı tövbe motor felan indirmez. Komple boyaya bile on tane laf etti. Ama mayıs ayına daha çok var. :D Ama düşünüyorum da yaparsam da tr'de ilk olur. Harbi çok güzel olur...

sen o arabayın renk değiştir,boyasız corsa yı patlıcan mor una çevirmeyen caner...oldu olacak tam evlat olsun....

(ama ben folyo da yapabilirim belli olmaz)

abi sırf bu renk için allah kısmet ederde boyayı atacak bir delikanlı bulayım bir e34 bmw alacam..
sema-show-2011_215.jpg

Tamam Canercim bunu ustayı daraltarak konuşucam. Peki motor inmesi şartmı motor inmeden çok mu kötü olur? Taksi gibi olur değil mi?

Motor icini siyah yapabilirsin su an yurt disinda populer bi uygulama :)

Ama motoru indirip mutlaka boyatman lazim gri ve eski kirleri cik kotu durur en guzeli kaplat gec :-)

Boya icin motoru indirisen mantzel takmadan terine koyms derim :)

dediğin gibi olur abi...

ama istersen ben aklını çelmiş gibi olmayayım bir alternatif sunayım...

kudu abinin gönderdiği resimdeki araba gibi facelift tampon ve panjur...senin kendi jantlarını da gunmetal boya..senin araban yine silah gibi olur...

baktın değişiklik istiyorsun,opc deki maviye giydirirsin arabanı..

Giydirmenin maliyeti nedir? Ben boyayı malzeme fırın kaporta işçiliği ve sökme takma dahil 1200 liraya yaptırıcam :D

e iyimiş kaporta dahil...abi 600 liraya kaplayan yerde var...ama folyonun renk ve kalitesi parayı değiştiriyor..pearlescent yani bu yanarlı döneri olanlar,chorome folyolar bunlarla maliyet yükseliyor...

Yedi düvel ailemizin arabasını boyayan ustadır. Onun için fiyat uygun ama herşeye gelmiyor işte. Şu nu yap yok bunu yap yok. servisimizde öyle bunu değiştir gerek yok şunu tak gerek yok. Adamlar bana sis farı takmıyorlar bir senedir yav :) İşte ustayı tanısan dertt tanımasan deertt. Birde burası küçük yer sıkıyorsa başka bir yere git...

Geri