opel astra h yakıt sorunu 1.3 cdtı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan_730
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakın km'si yaklaştıysa ve havalar soğuksa yakıt artıyor ama uzun yolda da 6.5 çok. Ben Antalya-İzmir yaptım yazın hep klima ile ortalama 100-110 km hızla 4.5lt gibi yakmıştım. :)

Bence de bir servise gidin. :D

havaların soğuk olması yakıtı bir nebze arttırır, yakıtı farklı yerden aldıysan belki istasyonun mazotundan dolayı da olabilir bilemiyorum.. ben istanbul-edirne otobanda 120-130 arası 4 kişi 5.3 lt yakıyorum ve arabam daha 1250 km de yani hala tam değerler değil bunlar yakıtı daha da düşer.. bakımı yaptırmayalı uzun zaman olduysa(hem yıl olarak hem km olarak) onlardan da yapar..

Bakın km'si yaklaştıysa ve havalar soğuksa yakıt artıyor ama uzun yolda da 6.5 çok. Ben Antalya-İzmir yaptım yazın hep klima ile ortalama 100-110 km hızla 4.5lt gibi yakmıştım. :)

Bence de bir servise gidin. :D

maşallah baya iyi bi değer:)

Ben uzun yolda 4.5 lere dusuyorum ama 100 ü geçmessem, 140 160 a gelince 7-8-9 da oluyor

Aracı kullanmanıza görede değişir bu tüketim lakin havalarda soğuk ama okadar farketmez bnce bir baktırın derim.

aracımın yol bılgısayarında yazın 5.9 kısın 6.5 gozukuyor tuketım soguk havalarda normal 2 senedır aynı degerler hıc degısmedı

Son düzenleme:
benim de araç ortalam 7.3 sorunu çözünce buraya yazar mısın

Bugün araç ilanlarını gezerken bi Ford Focus gördüm 1.6 dizel 100km hızla resim çekmiş adam devir saati 1900 yakıt tüketimi 3.4 mü 4.3 mü neydi :D gerçi ikisinden hangisi olursa olsun 1.6 motorla bizden az yaktığı kesin :D

an itibarı ile düzeltme yapıyorum buyrun foto :)

adszlkp.png

Son düzenleme:
ben volvo s40 1.6d de 2.5 - 3 litreyi görüyorum bazen.. depo full iken 1400km menzil veriyor sakin kullanımda.., normal yani 3.4 :D

Geri