opel astra h yakıt sorunu 1.3 cdtı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan_730
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Redshare öncelikle isminizi belirtirseniz size isminizle hitap edilir..
Şu forumda aylardır duruyorum okuyorum öğreniyorum duyduklarımın en düşüğü 5.4 tü..Herkes yakınıyodu ben müneccim değilim milletin içini bilemem duyduklarımı söyledim ona göre hareket ettim..inanma konusuna gelince inanmama gibi bi durumum yok doğrudur opelde yakar 3 litre 3.5 litre ama görmedim diyorum şimdiye kadar..Forumda okadar konu açıldı yakıttan bu arkadaşların hiçbiri çıkıpta ben 3.5 lt yaktırdım demedi..

Redshare öncelikle isminizi belirtirseniz size isminizle hitap edilir..
Şu forumda aylardır duruyorum okuyorum öğreniyorum duyduklarımın en düşüğü 5.4 tü..Herkes yakınıyodu ben müneccim değilim milletin içini bilemem duyduklarımı söyledim ona göre hareket ettim..inanma konusuna gelince inanmama gibi bi durumum yok doğrudur opelde yakar 3 litre 3.5 litre ama görmedim diyorum şimdiye kadar..Forumda okadar konu açıldı yakıttan bu arkadaşların hiçbiri çıkıpta ben 3.5 lt yaktırdım demedi..

Fatih Bey,

Imzamda isim ve soyismim mevcuttur, gorebilirsiniz.

Buyrun size benden degil, bizden bir cevap olsun:

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27657&highlight=CDTI+1.3+yakit

Saygilarimla.

2008den bi konu bulmuşsunuz güzel rica etsem bitane daha bulabilirmisiniz mümkünse 2009 üstü olsun..

Ayrıca bu video bu siteye mi ait?
72km/h ile 96km yol 3.3 ..Araç 6 vites..

Ford ise
98km/h ile 34 km yol 3.4 araç 5 vites..
aradaki fark bariz
Yazıklarımı okuyorsanız bu site içinde açılan konulardan bahsediyorum..5 aydır ben böyle bi konu görmedim..bu siteyi üye olmadan öncede takip ediyodum ha bulursunuz bi konu eyvallah derim gözümden kaçmış derim..
Ben Opel bukadar az yakamazmı dedimki bana bişeyler kanıtlama çabası içine girdiniz?

Son düzenleme:
2008den bi konu bulmuşsunuz güzel rica etsem bitane daha bulabilirmisiniz mümkünse 2009 üstü olsun..

Ayrıca bu video bu siteye mi ait?
72km/h ile 96km yol 3.3 ..Araç 6 vites..

Ford ise
98km/h ile 34 km yol 3.4 araç 5 vites..
aradaki fark bariz
Yazıklarımı okuyorsanız bu site içinde açılan konulardan bahsediyorum..5 aydır ben böyle bi konu görmedim..bu siteyi üye olmadan öncede takip ediyodum ha bulursunuz bi konu eyvallah derim gözümden kaçmış derim..
Ben Opel bukadar az yakamazmı dedimki bana bişeyler kanıtlama çabası içine girdiniz?

Astrada belirtilen 72 kmh. 96 km yapılan yolun ortalama hızı.

Focusta araba 98e sabitlemiş gidiyor ortada bir ortalama hız verisi var mı? Yok. Bu yüzden hangi hızla ne kadar yakmış bilemezsiniz.

Çok istiyorsanız şimdi yola çıkar 34 km yapar 2.5 litre 100km ortalaması yakalayabilirim.:)

Ford düz yolda mı gidiyor toroslardan mı iniyyor belli değil. tek bir foto ile bundan az yakıyor diyerek tanımadığınız araçlara çamur atmazsanız iyi olur.

sorun buyutulecek gıbı değil aslında ama bende foto ve vıdeo cekme ıstegı duydum.
gecen hafta kulu-ankara,ankara -kulu yaptım tamammı bolunmus yol ve cok az ınıs cıkıslı ortalama 100-110 arası ve tamamı cc ile
arac 2011 model
1.3 cdtı
3000 km de arac
211 km de,
BC :7.1 lt/211 km
yanı 3.4 lt/100 km

Fatih bey sizin neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.

Benim yazım ile ilgili mi yazdınız.

Ford bizim şirkettede olduğu için fordu savunuyorum..o aracı bilmemde bizdeki dağ bayır ortalaması 4.6
Az yakma konusunda fordun destekçisiyim..Opelin 6 vitesle nadiren ulaştığı ortalamayı 1.6 5 ileri bi araç genel olarak yakıyosa daha diyecek sözüm yok sizde kendinizi kandırın gidin bayır aşağı 0 göstertin çekin..Bakar bakar aracım yakmıyo dersiniz

Ford bizim şirkettede olduğu için fordu savunuyorum..o aracı bilmemde bizdeki dağ bayır ortalaması 4.6
Az yakma konusunda fordun destekçisiyim..Opelin 6 vitesle nadiren ulaştığı ortalamayı 1.6 5 ileri bi araç genel olarak yakıyosa daha diyecek sözüm yok sizde kendinizi kandırın gidin bayır aşağı 0 göstertin çekin..Bakar bakar aracım yakmıyo dersiniz

Ford sizin şirkette olabilir ancak Ford'u üreten bir mühendis filan değilsiniz gördüğüm kadarıyla..

Burada diğer üyelerin bilgilerini resim ve vidyolarla ispatlamasına rağmen hala bu Ford fanatikliğiniz çok saçma geliyor..

Ben Opel fanatiği değilim ancak gerçekler ve gösterilen bilgiler herşeyi açıkça belirtiyor..

Olayimiz 1.3 CDTI motorun yakit durumu degil de sitedeki acilmis konular ise bir sey demiyecegim.

Ama 1.3 CDTI in yakit durumunun (sahibi olmadiginiz halde) s.arasi yolda 5.5 altinda olmadigini soylerseniz, buna cevabimi bir oncekinde oldugu gibi tekrar verebilirim. Gerci siz buna, 2008 bu bana uymaz, seklinde yaklasirsiniz gibi geliyor bana. Ayrica Recep Bey'in cevabi da guzel uymus buraya.

Tesekkurler,
Alpay

Geri