Arkadaslar simdi devirdaim pompasi degisirken normalde yaninda contasi da çıkmıyor mu kutusunun icinden. Çünkü ayni sorun benim devirdaim degistikten sonra oldu bende contadan suphelenmeye basladim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar simdi devirdaim pompasi degisirken normalde yaninda contasi da çıkmıyor mu kutusunun icinden. Çünkü ayni sorun benim devirdaim degistikten sonra oldu bende contadan suphelenmeye basladim.
Sorununuz çözüldü mü acaba bende de aynı sorun var ve şimdilik conta termostat ve devirdaim değişti ama maddi manevi çok zararı olduAracım 2012 astra 1.4t hararet 95 çıkıyodu fan açıyodu soldaki hortum soğuktu devirdaime baktık sağlam kapak açtık çatlak var altkapakta eğilmiş silindr kapak alındı sıfır orjinal alt kapak taşlama oldu termostat bujı sibop zincir seti vs hepsi orjinali ile değişti yanlız sorun yine aynı termostat tekrar değişti yine aynı sorun soldaki hortum soğuk sağdakiler sıcak hararet 95e çıkıp 30sn sonra geri 90 iniyor fan sürekli açıyor benzinde biniyorum tüptendir diye benzindede aynı
astra j lerde bu sorun yapıyor ama su pompası değişince oluyor geçenlerde buraya üst kapağa kadar yeniden yapılmış bir astra j sorunu çözülmemiş rampalarda hararet kalkıyordu yine bu conta değişimi yapıldı öncelik km düşük olduğu için bir kaç yol denendi direk oraya bakmadık diğer yollarda çözüm olmadı bize pompanın önce değiştiği söylendi ve acınca basınc kacırıyordu yapıldı düzeldi ha birde bu hararet astra j lerde 2 tane müşür var onlarda yaptırıyor biri radyatörde birisi termostat gövdesinde
su sesi geliyor sa sistemde hava var sanırım sizden öncce araca antifiriz düzgün şekilde konmamış sistemin havasını alın eğer o su sesi devam ederse üzerine gitmeden kalorifer peteğini değiştirin üstadım
Teşekkürler bilgi için.sistemde hava olursa araç hararete kalkar bu işlemden sonra stabil hale gelmesi gerekli ilk etapta hava alınmalı eğer ki düzelmez se devam eder petek değişir ve düzelir sonrasında stabil çalışır