Opel Astra J CD400 Kod Resetleme

Cd 300 den cd400 plus a geçme

Kesinlikle size katılıyorum. Yapmak isteyen arkadaşlara her türlü yardımı yaparım. Hatta şuan da aktif olarak bu işi yapan 4 kişi olduk. Devamı elbette gelecek :)

Hocam kilit işini nasıl yaptınız cd300 den cd400 plus geçmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir astra j araç aldım üzerinde navimex multimedia var ama pek stabil bulmadığım için orjinal teybe dönmek istiyorum, kendi cihazı ortada yok ama birebir aynı model cd400'den temiz bir adet çıkma cihaz buldum. Güzelce montajını yaptım ama ekrana "kilitli" şeklinde bir uyarı çıktı. sanırım aracımla eşlenmesi ya da teybin kod olayının çözülmesi gerekiyor. bunu kendi imkanlarımla yapabilir miyim, ya da ne kadar bir masrafı olur servise götürsem. ya da servise mi iyi bir teypçiye mi götürmeliyim, fikirlerinizi rica ediyorum.

Hocam sorunu hallettiniz mi

Biraz elektronik bilgisi birazda programlama bilmek lazım. Teybin içerisine gömülü olan VIN kodu silinerek aracınızın VIN kodu tekrardan programlanarak yazılıyor. Ben yapabiliyorum. Bu aralar işlerim çok yoğun bunula ilgili bir rehber hazırlarım ileride. Hatta bir adet cd 600 buldum çıkma ucuza şimdi onu cd 400 ün yerine takmakla uğraşıyorum bakalım yapabilecekmiyim.
merhabalar hortluyorum ama kusuruma bakmayın ben cd300 den cd400 e geçmek istiyorum yardımcı olurmusunuz?

bende de teyp kilitli yazıyor yardımcı olabilir misiniz
s.a ustam 2013 astra j kasa aracıma car 300 vardı ben car 400 taktım yapman gereken eprom a aracın kendi şasi nosunu yazman gerek ben yaptm oldu

Ekli dosyalar

• 4cc49das-960.webp
    4cc49das-960.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 22
  • 16c49das-960...webp
    16c49das-960...webp
    7 KB · Görüntüleme: 21
  • 230de1as-960......webp
    230de1as-960......webp
    121.8 KB · Görüntüleme: 19
  • 10000.webp
    10000.webp
    9.1 KB · Görüntüleme: 20
Eprom programlamayı nerelerde yaptırabiliriz?

Aynı durumdayım yardımcı olabilecek var mıdır

Geri