Opel Astra J CD400 Kod Resetleme

Biraz elektronik bilgisi birazda programlama bilmek lazım. Teybin içerisine gömülü olan VIN kodu silinerek aracınızın VIN kodu tekrardan programlanarak yazılıyor. Ben yapabiliyorum. Bu aralar işlerim çok yoğun bunula ilgili bir rehber hazırlarım ileride. Hatta bir adet cd 600 buldum çıkma ucuza şimdi onu cd 400 ün yerine takmakla uğraşıyorum bakalım yapabilecekmiyim.
Hocam vin kodunu nasıl silip yapıyorsun yardımcı olursanız.

Astra h araç kodlarını ve teyp kodlarını çözüyorum j denemedim ama biliyorum nasıl olduğunu gönderirsen denerim

Hocam bu kodlama hakkinda yardimci olabilecek birisi varmi

Aracim astra j android teyp var cd400 takmak istiyorum ama kod istiyor nasil kirabilirim

Kilit çözüyoruz

Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir astra j araç aldım üzerinde navimex multimedia var ama pek stabil bulmadığım için orjinal teybe dönmek istiyorum, kendi cihazı ortada yok ama birebir aynı model cd400'den temiz bir adet çıkma cihaz buldum. Güzelce montajını yaptım ama ekrana "kilitli" şeklinde bir uyarı çıktı. sanırım aracımla eşlenmesi ya da teybin kod olayının çözülmesi gerekiyor. bunu kendi imkanlarımla yapabilir miyim, ya da ne kadar bir masrafı olur servise götürsem. ya da servise mi iyi bir teypçiye mi götürmeliyim, fikirlerinizi rica ediyorum.

Hocam sorunu Hallettiniz mi

Teyp kodu çözüyoruz

Geri