Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üstadım o büyük ihtimal aktif gergili emniyet kemerinin mekanizması kaza anında kemeri sıkıp bgevşetiyor tabi bazen çukurdan felan geçince kendi kendien de patlıyor benim corsa da olmuştu...
topiği açan arkadaşa çok teşekkürler, ben bu iş için hususi döşemeciye gittim, uğraşmak istemedi, sökemem dedi mırın kırın etti. memlekette ilgili, bilgili, özenli düzgün esnaf bulmak bile başlı başına bir iş haline geldi.
arkadaşım sizin astra g kaç model, hangi donanım pakedi? sizin fotolar benim koltuktan farklı, bende cep yok, döşeme rengi de düz değil. sanırım farklı bir donanım pakedi. njoy vs. gibi sonradan çıkanlardan. eskilerden cd modellerinin yanları airbagli oluyor, onları nasıl söktünüz?
bir de bu döşeme tamamen sökülebiliyorsa en güzeli sökmüşken bir de temizlemek, bu şekilde kılıf gibi sökülebilir bir sistem mi var? ilk defa duydum, şaşkınım