Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neler yapalım abi okul felan koşturuoz işte 15 tatilde tr ye gelince arabaya bişiler yapacam gücüm yetrse birde CİD düşünüom hayırlısıyla sende ne var ne yok?
merhaba arkadaşlar, geçen ay sedan 111 easytronic almıştım. Teslim alırken teyp koduyla ilgili herhangi bi kart filan vermediler. Son zamanlarda araç alan varsa sizdedemi yok yoksa benimkini vermeyimi unuttu bayi acaba?
Biz de arabayı ikinci el almıştık aracın alındığı yeri aradım teyp kodu için.Teyp kodu yok dediler başka bi kod verdiler böyle birşey mümkün mü? Hepsinde teyp kodu yok mu?
neler yapalım abi okul felan koşturuoz işte 15 tatilde tr ye gelince arabaya bişiler yapacam gücüm yetrse birde CİD düşünüom hayırlısıyla sende ne var ne yok?
Corsayı sattıktan sonra bende Astra Sedanlara yöneldim. Özellikle cosmo olanlara. 1.6 easytronic buldum bir kaç tane şanzumanda sorun var mıdır? Yada bu başlıkta kullananların yorumları nasıl olur bu araçla ilgili.
Corsayı sattıktan sonra bende Astra Sedanlara yöneldim. Özellikle cosmo olanlara. 1.6 easytronic buldum bir kaç tane şanzumanda sorun var mıdır? Yada bu başlıkta kullananların yorumları nasıl olur bu araçla ilgili.
Sormak istediğim 2 soru var.
1-Direksiyon corsa d ye göre ağır çevirmek için emek veriyorum baya.Bu normal midir ?
2-2008 sedan cosmolarda kaç airbag bulunyor ben 8 diye biliyorum ama sütunlarda airbag yazmıyor.
oo hayırlı olsun mercek farda cok guzelmiş. cosmo başka.direksiyon tabi corsadan sonra agır gelmıstır ama o kadarda agır dıreksıyonu yok ani hareketlerime direk tepki verebiliyor.Kaç airbag olduğu konusunda 8 olması lazım sütun derken emniyet kemeri tokasının oralar mı?